Design Bites -seminaari 21.3.

Opiskelu, Tutkimus, Kulttuurituotanto
Design Bites -seminaari 21.3.

Seminaari yhdessä muotoilluista palveluista liiketoiminnan ja oppimisen vauhdittajana.

Tule kuulemaan kolmen TEKES-rahoitteisen palvelumuotoiluhankkeen (ServBis, Pali ja ServiTrans) tuloksista. Millaisia ovat yhdessä oppimisen mallit palveluliiketoiminnan kehittämisessä, palvelumuotoilu kuluttajalähtöisiä verkkopalveluita kehittävän startupin apuna tai vuorovaikutteisen palvelumuotoilun kehittäminen, kun ammattikorkeakoulut tekevät kehitystyötä yhdessä yritysten kanssa.

>> Lataa Design Bites -seminaariohjelma

Seminaarin pääpuhujana on terveydenhuoltoalan palvelumuotoilua Hollannissa ja Etelä-Afrikassa kehittänyt Johannes van den Eerenbeemt, joka tunnetaan myös Design Thinking Networkin aktiivisena jäsenenä.

Seminaarin aikana kuullaan myös opiskelijoiden kokemuksia palvelumuotoilusta oppimiskokemuksena sekä TEKESin ajatuksia siitä kuinka tavoitteista päästään konkreettisiin työkaluihin pk-yritysten liiketoiminnan kehittämisessä.

Seminaari on suunnattu kaikille palvelumuotoiluista kiinnostuneille: opiskelijoille, julkisen sektorin työntekijöille, oppilaitoksen henkilökunnalle sekä yrityksille. Tule mukaan ja anna muotoilun puraista!

lmoittaudu 8.3. mennessä osoitteessa: http://www.webropolsurveys.com/S/920E3A15B831EAE2.par

Huom!

Seminaaria on mahdollista seurata myös virtuaalisesti kirjautumalla Adobe Connect -palveluun vierailijatunnuksilla.

Design Bites on nyt myös Facebookissa!

Jaa sisältö Jaa