Valkea Talo

Suomen Humanistisen ammattikorkeakoulu (Humak) hakee tietohallintoon ICT-asiantuntijaa  vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteeseen.

Humanistinen ammattikorkeakoulu on innostava ja yhteisöllinen työpaikka, jossa työskentelee järjestö- ja nuorisotyön, työelämän kehittämisen, kulttuurituotannon ja luovan alan yrittäjyyden ja tulkkausalan parhaita asiantuntijoita. Humakissa on valtakunnallisesti 130 asiantuntijaa ja 1500 opiskelijaa.

Humakin tietohallinto vastaa tietotekniikkaan liittyvien tukipalveluiden tuottamisesta. Näihin kuuluvat mm. tietoliikenneverkot, langattomat verkot, Windows- ja Mac-työasemat, tietotekniset hankinnat, laiteasennukset, virtuaalipalvelimien ylläpito sekä erilaiset tietotekniset järjestelmät ja pilvipalvelut. Olennaisena osana tehtäviä on tukipalveluiden tuottaminen loppukäyttäjille sekä tietotekninen ohjeistus ja koulutus. ICT-asiantuntija toimii tärkeänä osana pientä, mutta tehokasta tietohallintotiimiä.

Arvostamme teknistä osaamista seuraavilta aloilta:

  • Windows ympäristö ja Hyper-V ratkaisut
  • Windows palvelimien hallinta ja ylläpito sekä hyperconvergence alustan tietämys
  • Office 365 tuntemus sekä Office 2016 sovellusten käyttökokemus
  • Microsoft tuotteiden ja työkalujen tuntemus erityisesti System Center, Powershell ja MDT
  • Verkon ylläpito ja tekninen valvonta siihen tarkoitetulla työkalulla
  • Varmuuskopioinnit ja tietoturvallisuus
  • Sähköiset kommunikaatiotyövälineet
  • Koodaustaito (skriptaus ja Java)
  • Unix osaaminen (Mac, Linux)

Tarvittaessa annamme lisäkoulutusta eri osa-alueille.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ICT-alan korkeakoulutasoista tutkintoa (esim. insinööri AMK), kokemusta projektien hallinnasta, englannin kielen taitoa ja yli kolmen vuoden vastaavantyyppistä työkokemusta esim. korkeakoulusektorilta. Viittomakielen taito katsotaan eduksi samoin kuin Peppi -oppilaitosjärjestelmän tuntemus.

Odotamme hyvää ymmärrystä Microsoft-ympäristöstä mm. Windows 10:n ja toimiston perusohjelmistojen osalta. Microsoft Azure osaaminen ja verkkolaitteiden käytännön tuntemus auttaa toimittaessa ulkoistuskumppaneiden kanssa.

Toivomme että omaat asiakaspalvelussa tarvittavan asenteen, olet tiimihenkinen ja sinulla on ratkaisuhakuinen ote työhön.  ICT-asiantuntijan esimiehenä toimii teknologiapäällikkö.

Tehtävän sijoituspaikka on Humakin TKI-keskus Ilkka, Ilkantie 4, 00400 Helsinki

Palkkaus on Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukainen. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

 

Lähetä hakemus 7.10.2016 klo 14.00. mennessä osoitteeseen rekry@humak.fi. Otsikoksi sähköpostiin: ICT asiantuntija.

Lisätietoja antaa teknologiapäällikkö Mikael Rosendahl p. 020 7621 374 sekä palvelujohtaja Anna Mattila p. 020 7621 204.