Haemme harjoittelijaa viestinnän tiimiin

Haemme harjoittelijaa suunnittelemaan ja toteuttamaan englanninkielistä viestintää viestinnän tiimiin Humakin TKI-keskukseen Turun Kupittaalle. Työtä on mahdollista tehdä osin myös etänä. Harjoittelusi aikana sinulla on mahdollisuus vierailla myös Humakin muissa toimipisteissä. Palkallisen harjoittelun kesto voi olla 4-6 kuukautta ja harjoittelu on mahdollista yhdistää joustavasti opintojesi kanssa. Harjoittelu sopii hyvin opintojensa loppuvaiheessa olevalle englanninkielen opiskelijalle.

Tarjoamme mahdollisuuden oppia markkinointia, viestintää ja sisällöntuotantoa sekä perehtyä monipuolisesti erilaisiin viestinnän työkaluihin ja julkaisujärjestelmiin. Tavoitteenamme on mahdollistaa harjoittelijan ammatillinen kehitys modernin ja monipuolisen viestinnän ammattilaiseksi. Mentoreinasi toimii Humakin viestintäpäällikkö ja tukenasi muu viestinnän tiimi.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä digitaalisen markkinoinnin, (digitaalisen) sisällöntuotannon, uutistuotannon, somesisältöjen, videotuotannon, saavutettavan viestinnän sekä viestintäsuunnittelun parissa sekä korkeakoulun erilaisten dokumenttien ja asiakirjojen kääntämistä sekä englanninkielisten aineistojen kielenhuoltotehtäviä.

 

Työsi sisältää muun muassa:

 • Pääosin englanninkielisten, mutta myös suomenkielisten juttujen/uutisten/mainosten/somepostausten tekemistä
 • Tiedotteiden ja korkeakoulun hallinnollisten dokumenttien kääntämistä ulkoisille ja sisäisille viestintäkanaville
 • Markkinointimateriaalin suunnittelua yhdessä tiimisi kanssa
 • Viestintää kansainvälisten Bachelor of Adventure and Outdoor Education –koulutusohjelman sekä Erasmus+ vaihto-opiskelujen parissa
 • Muissa markkinointi ja viestintätehtävissä avustaminen

 

Odotamme hakijalta:

 • Virheetöntä ja elävää kirjoitettua ja suullista suomen- ja englanninkielen taitoa ja kykyä kääntää tekstiä suomesta englanniksi (ja päinvastoin).
 • Opiskelet englanninkieltä pääaineenasi ja olet opintojesi loppuvaiheessa. Työt joustavat opintojesi kanssa.
 • Eduksi lasketaan, mikäli sinulla on kokemusta, harjoittelusta tai kesätyöstä, viestinnän parissa sekä kokemusta käännöstyöstä.
 • Kykenet itsenäiseen työskentelyyn.
 • Olet luova ja osaat tekstitaitojen lisäksi haluat oppia luomaan myös muuta mediaa: esimerkiksi videosisältöjä somekanaviin. Eduksi katsotaan, jos olet aktiivinen sisällöntuottaja Instagramissa ja TikTokissa tai haluat tulla sellaiseksi.
 • Olet motivoitunut oppimaan uutta.
 • Aikaisempi kokemus erilaisista viestinnän työkaluista katsotaan eduksi, joten kerro hakemuksessa kokemuksestasi. Tämä ei ole edellytys, sillä voimme myös syventää taitojasi viestintätyökalujen parissa.

 

Työsuhde

Harjoittelussa noudatetaan Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Harjoittelussa noudatetaan koeaikaa, mikä on maksimissaan puolet harjoittelun kestosta. Harjoittelupaikan edellytys on, että pystyt sisällyttämään harjoittelun osaksi opintojasi. Harjoittelu on palkallista.

Harjoittelu alkaa 17.10.2021 tai sopimuksen mukaan ja kestää valitun kanssa sovitun ajan (4-6 kk). Sopivan henkilön löydyttyä paikka voidaan täyttää myös aikaisemmin.

 

Hae tehtävää

Jätä hakemuksesi englanniksi digitaalisen hakuportaalimme kautta. Liitä mukaan suomen tai englanninkielinen CV sekä linkkejä / esimerkkejä kokemuksestasi sosiaalisen median viestinnästä. Muista kertoa myös, mitä viestinnän työkaluja ja ohjelmistoja hallitset hyvin. Kerro hakemuksessasi myös, työskenteletkö Macilla vai Windows-koneella.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Valitsemme hakemusten, CV:n ja näytteiden perusteella kandidaatit, joille lähetämme käännöstehtävän. Näiden perusteella valitsemme haastatteluun kutsuttavat henkilöt. Hae tehtävään sähköisellä lomakkeella klikkaamalla tästä.

Tehtävää tulee hakea viimeistään 25.9.2022. Käsittelemme ainoastaan järjestelmän kautta tulleet hakemukset. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja

Tehtävästä lisätietoja antaa viestintäpäällikkö Jarmo Röksä seuraavina aikoina: 7.9., 8.9., 13.-15.9. kello 13-14 välisenä aikana.

Jarmon tavoitat sähköpostilla jarmo.roksa@humak.fi tai numerosta 0400 349 333

Teksti "Avoin työpaikka" ja sen alla "lue lisää"-painike. Oikealla Humakin logo ja piirroskuva kukista.