Asiantuntija kahteen hankkeeseen Helsingin kampukselle (määräaikainen)

Haemme asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen asiantuntijaksi kahteen hankkeeseen Helsingin kampukselle. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa, mutta on suurelta osin tehtävissä verkkovälitteisesti.

Asiantuntija työskentelee yhteistyössä Humakin lehtorien, yliopettajien ja hankekumppanien kanssa. Onnistunut työskentely edellyttää oma-aloitteisuutta, kokemusta hanketoiminnasta ja kykyä yhteistyöhön useiden erilaisten hankekumppanien kanssa. Työssäsi koostat tietoa ja kehität tältä pohjalta käytäntöön sovellettavissa olevia mallinnuksia sekä osallistut erilaisten työpajojen organisointiin ja toteuttamiseen. Erilaisten tekstien tuottaminen on sinulle tuttua ja luontevaa, olipa kyse sitten blogi-postauksesta tai tieteellisestä tutkimusartikkelista. Työssäsi pääset mukaan laajaan verkostoyhteistyöhön sekä työyhteisöjen kehittämisen tiimin toimintaan.

Odotamme sinulta

Odotamme asiantuntijalta vahvaa hankeosaamista, kehittämisorientoituneisuutta ja tutkimuksellista työotetta. Pääset mukaan työelämän tutkimus- ja kehittämistoimintaan ja perehdyt erityisesti itsensätyöllistämiseen, yksinyrittäjyyteen, freelancer-työhön ja muuhun monimuotoiseen ansiotyöhön.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Tohtorintutkinto ja syvällinen osaamisen työpajojen ja/tai työprosessien vastuullisesta ohjaamisesta katsotaan eduksi.

Työsuhde

Työsuhde on määräaikainen ajalla 17.1.2022 – 28.2.2023. Työsuhteen ehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimusta hallinto- ja tukipalveluhenkilöstön määräysten mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Työ alkaa 17.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää

Hae tehtävään sähköisellä lomakkeella osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?cf719a98

Tehtävää tulee hakea viimeistään sunnuntaina 2.1.2022. Käsittelemme ainoastaan järjestelmän kautta tulleet hakemukset. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja

Tehtävästä antaa lisätietoja tiimivastaava Nina Simola-Alha, p 0400 349 296. Ninan tavoitat tiistaina 7.12.2012 kello 14-15 ja maanantaina 13.12.2021 kello 16-17.

Teksti "Avoin työpaikka" ja sen alla "lue lisää"-painike. Oikealla Humakin logo ja piirroskuva kukista.