Haemme harjoittelijaa viestinnän tiimiin

Haemme harjoittelijaa viestinnän tiimiin 3 – 6 kuukauden ajalle. Työpaikkasi on Humakin TKI-keskus Kupittaalla, mutta harjoittelusi aikana voit saada vierailla myös muilla alueilla. Sopivan kandidaatin löydyttyä, voimme neuvotella työskentelystä myös muissa Humakin toimipisteissä.

Humakin viestintätiimi vastaa Humakin sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Tavoitteemme on viestiä ammattikorkeakoulumme osaamista monipuolisesti, monimediaalisesti ja lisätä Humakin vetovoimaisuutta niin opiskelupaikkana kuin kehittäjäkumppaninakin.

Tarjoamme uniikin paikan ja mahdollisuudet oppia markkinointia, viestintää ja sisällöntuotantoa sekä erilaisia työkaluja, joilla näitä tehdään ja julkaistaan. Haluamme kehittää sinusta harjoittelun aikana osaavan, monipuolisia taitoja omaavan viestinnän ammattilaisen. Mentoreinasi toimii Humakin viestintäpäällikkö ja tukenasi viestinnän tiimi.

Opiskelijalle voimme tarjoita harjoittelutehtäviä esimerkiksi digitaalisen markkinoinnin, (digitaalisen) sisällöntuotannon, videotuotannon ja viestinnän suunnittelun parissa.

 

Työsi sisältää muun muassa:

 • Englanninkielisten juttujen/uutisten/mainosten/somepostausten tekemistä sekä tiedotteiden ja dokumenttien kääntämistä sisäisille viestintäkanaville.
 • Sisällöntuotantoa Humakin somekanaviin
 • Markkinointimateriaalin suunnittelua yhdessä tiimisi kanssa
 • Kansainvälisen Bachelor of Adventure and Outdoor Education –ohjelman sekä Erasmus+ tarjontamme markkinointia ja viestintää
 • Muissa markkinointi ja viestintätehtävissä avustaminen
 • Luoda monimediaalista sisältöä, kokemuksestasi riippuen, kanaviimme sekä oppia siinä ohessa uusia taitoja.

 

Odotamme hakijalta:

 • Virheetöntä ja elävää kirjoitettua ja suullista suomen- ja englanninkielen taitoa ja kykyä kääntää tekstiä suomesta englanniksi (ja päinvastoin).
 • Olet opintojen loppuvaiheessa. Työt joustavat opintojesi kanssa.
 • Eduksi lasketaan, mikäli sinulla on kokemusta, harjoittelusta tai kesätyöstä, viestinnän parissa.
 • Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, pystyt etsimään itsenäisesti uutisaiheita Humakin sisältä ja toimit hyvin tiimissä.
 • Olet luova ja osaat tekstitaitojen lisäksi myös jotain muuta mediaa: videotuotantoa, -editointia, valokuvausta ja kuvankäsittelyä.
 • Et pelkää asettua kameran eteen ja tiedät, miten tuottaa videoita somekanaville.
 • Olet motivoitunut oppimaan uutta
 • Tiedät ja osaat viestintäohjelmistoa. Kerro osaamisestasi hakemuksessasi.

 

Työsuhde

Työsuhteen ehdoissa noudatetaan Yksityisen opetusalan työehtosopimusta.
Harjoittelu alkaa 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan ja kestää valitun kanssa sovitun ajan (3-6 kk). Harjoittelu on palkallinen.

Hae tehtävää

Jätä hakemuksesi englanniksi digitaalisen hakuportaalimme kautta. Liitä mukaan suomen tai englanninkielinen CV sekä käännösnäyte suomesta englanniksi tästä sivusta. Muista kertoa myös, mitä viestinnän työkaluja ja ohjelmistoja hallitset hyvin. Kerro hakemuksessasi myös, työskenteletkö Macilla vai Windows-koneella. Hakijat kutsutaan haastatteluun hakemuksen ja käännösnäytteen perusteella.

Hae tehtävään sähköisellä lomakkeella osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?1c818e9a

Tehtävää tulee hakea viimeistään sunnuntaina 27.6.2021. Haastattelut pidetään zoomissa 29.-30.6.2021.

Lisätietoja

Tehtävästä lisätietoja antaa viestintäpäällikkö Jarmo Röksä ajanjaksolla 15.-18.6.2021 kello 9-15 välisenä aikana. Jarmon tavoitat sähköpostilla jarmo.roksa@humak.fi tai numerosta 0400 357 255.