Jyväskylän kampus marraskuussa 2014

Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy (Humak) hakee:

LEHTORIA, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Lehtorin toimenkuvaan kuuluu opetus, TKI-toiminta ja aluekehitystyö. Lehtorin tehtävien pääpaino on opetuksessa, ohjauksessa ja TKI-toiminnassa kulttuurituotannon koulutuksissa.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, pedagogista kelpoisuutta ja vähintään kolmen vuoden käytännön työelämäkokemusta (asetus 1129/2014) kulttuurituotannon toimialalta. Odotamme hakijalta kaupallista tai muuta soveltuvaa tutkintoa ja kulttuurituotannon liiketaloudellista vahvaa osaamista. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tuotteistamisen, markkinoinnin, yrittäjyyden, kulttuurin talouden toimintamekanismien ja taloussuunnittelun vankkaa osaamista. Arvostamme kiinnostusta digitaaliseen pedagogiikkaan ja digitaalisten työkalujen hallintaa sekä valmiutta työskennellä englannin kielellä.

Tehtävän sijoituspaikka on Humakin Jyväskylän kampus (Korpilahti). Tehtävä täytetään 27.8.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää 12.8.2018 mennessä tämän linkin kautta:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?3cf3243a

Lisätietoja antavat:

Humanistinen ammattikorkeakoulu on innostava ja yhteisöllinen työpaikka, jossa työskentelee järjestö- ja nuorisotyön, työelämän kehittämisen, kulttuurituotannon ja luovan alan yrittäjyyden ja tulkkausalan parhaita asiantuntijoita. Humakissa on valtakunnallisesti 130 asiantuntijaa ja 1500 opiskelijaa Helsingissä, Kauniaisissa, Nurmijärvellä, Turussa, Jyväskylässä ja Kuopiossa.