Haemme opintosihteeriä Helsinkiin (määräaikainen)

Haemme opintosihteeriä Helsingin toimipisteeseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 7.2.2022 – 31.8.2023.

Opintosihteeri työskentelee osana osaavaa opiskelijapalveluiden tiimiä ja palvelee opiskelijoitamme ja henkilökuntaamme suomeksi ja englanniksi.

Odotamme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja eduksi on kokemusta korkeakoulun opintohallinnon tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä valmiutta itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn. Luemme eduksi kokemuksen Peppi-järjestelmäkokonaisuuden tai muun opintohallinnon järjestelmän käytöstä.

Työsuhde

Työsuhteen ehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimusta hallinto- ja tukipalveluhenkilöstön määräysten mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Työ alkaa 7.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää

Hae tehtävään sähköisellä lomakkeella osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?6772f414

Tehtävää tulee hakea viimeistään su 23.1.2022. Käsittelemme ainoastaan järjestelmän kautta tulleet hakemukset. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa opiskelijapalvelujen päällikkö Noora Ahti, p. 0400 349 225. Nooran tavoitat maanantaina 17.1. klo 9-10 tai sähköpostitse noora.ahti@humak.fi.