Haemme tiedonhallinnan / arkistoinnin korkeakouluharjoittelijaa (Helsinki)

Haemme mukaan tiedonhallinnan / arkistoinnin korkeakouluharjoittelijaa. Harjoittelu voidaan aloittaa heti ja sen päättymisestä voidaan sopia erikseen.

Harjoittelijana perehdyt korkeakoulun arkistonhoidon ja asiakirjahallinnon suunnitteluun, organisointiin ja käytännön tehtäviin sekä digitaalisen arkistoinnin salaisuuksiin.

Harjoittelijana osallistut kokemuksesi ja osaamisesi huomioon ottaen mm.:

  • sähköisen arkistoinnin kehittämiseen
  • suunnitelmien, ohjeiden ja koulutusmateriaalin laatiminen
  • paperisen arkiston hoitoon, aineiston digitointiin ja arkistointiin

Tarjoamme harjoittelijalle:

  • monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä asianhallinnan ja sähköisen arkistoinnin kehittämisen parissa
  • perehdytyksen ja tuen arjen tehtäviin

Työnkuvaa ja tehtäviä tarkennetaan osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Edellytämme kykyä omaksua nopeasti uusia asioita, kiinnostusta tiedonhallintaan / sähköiseen arkistointiin sekä itsenäistä työotetta työnkuvan tarkennuksen jälkeen.

Työsuhde

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan. Harjoittelusta maksetaan 1500 euron kuukausipalkka. Harjoittelun tulee sisältyä korkeakouluopintoihin ja se voi olla 3 kk pituinen, mutta mahdollisesti pitempikin.

Toimipiste sijaitsee Helsingin kampuksellamme Haagassa. Tehtävässä noudatetaan Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen hallinto- ja tukipalveluhenkilöstön määräyksiä.

Hae tehtävää

Hae tehtävään sähköisellä lomakkeella viimeistään perjantaina 31.3.2023. Käsittelemme ainoastaan järjestelmän kautta tulleet hakemukset.

Täytä hakemus tästä

Tehtävästä lisätietoja antaa maanantaina 6.3.2023, 13.3.2023, 20.3.2023 ja 27.3.2023 klo 10-11 Ari Savander, puh. 0400 700 105, ari.savander@humak.fi

Teksti "Avoin työpaikka" ja sen alla "lue lisää"-painike. Oikealla Humakin logo ja piirroskuva kukista.