Informaatikko Helsinkiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Rekrytoimme Informaatikkoa!

Haemme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen informaatikkoa Helsingin toimipisteeseen 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Millaista työtä tarjoamme?

Informaatikon tehtävään sisältyy sekä valtakunnallisia että paikallisia tehtäviä. Informaatikko koordinoi eri alueyksiköiden kirjastojen toimintaa ja Humakin kirjastouudistusta. Uudistuksen tavoitteena on tarjota kirjastopalvelut asiakkaille ensisijaisesti sähköisesti ajasta ja paikasta riippumatta.

Paikallisesti informaatikko vastaa Humakin Helsingin ja Nurmijärven toimipisteiden kirjaston toiminnasta. Tehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu, kokoelman hoito, aineiston hankinta ja luettelointi sekä asiakasviestintä. Valtakunnallisia tehtäviä ovat mm. tiedonhankinnan opetus, julkaisutiedonkeruuseen osallistuminen, kirjastotoiminnan kehittäminen ja erikseen sovittavat kirjaston verkkopalveluiden ylläpitoon ja kehittämiseen sekä e-aineistoihin liittyvät tehtävät.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme hakijalta ylempää korkeakoulututkintoa sekä kirjastoalan koulutusta tai pitkälle edenneitä opintoja, alan työkokemusta ja erinomaisia IT-taitoja. Toivomme hakijalta itsenäistä työotetta, hyvää yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Kokemus kirjaston e-aineistoista ja verkkopalveluista sekä jonkun kirjastojärjestelmän käytöstä on eduksi. Edellytämme hakijalta kiinnostusta digitaalisten kirjastopalveluiden kehittämiseen.

Työsuhde

Työsuhteen ehdoissa noudatetaan Yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hae tehtävää

Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella.

Tehtävää tulee hakea viimeistään sunnuntaina 26.9.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian. Käsittelemme ainoastaan järjestelmän kautta tulleet hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa opiskelijapalvelujen päällikkö Noora Ahti perjantaina 10.9. kello 13-14, perjantaina 17.9. kello 10-11 ja keskiviikkona 22.9. klo 13-14. Nooran tavoitat numerosta 0400 349 225 tai sähköpostitse noora.ahti@humak.fi.

Ilmoitusta on päivitetty 15.9.2021, hakuaikaa on jatkettu alkuperäisestä torstaina 22.9.2021, lisätty puhelinaika.

Teksti "Avoin työpaikka" ja sen alla "lue lisää"-painike. Oikealla Humakin logo ja piirroskuva kukista.