Informaatikko haussa Helsinkiin (määräaikainen)

Haemme informaatikkoa Helsingin toimipisteeseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2. – 31.7.2022.

Informaatikon tehtävään sisältyy sekä valtakunnallisia että paikallisia tehtäviä. Paikallisesti informaatikko vastaa Humakin Helsingin ja Nurmijärven toimipisteiden kirjaston toiminnasta. Helsingin toimipisteessä toimii myös Kuurojen liiton kirjasto. Tehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu, kokoelman hoito, aineiston hankinta ja luettelointi sekä asiakasviestintä. Valtakunnallisia tehtäviä ovat mm. tiedonhankinnan opetus, julkaisutiedonkeruuseen osallistuminen ja erikseen sovittavat kirjaston verkkopalveluiden ylläpitoon ja kehittämiseen sekä e-aineistoihin liittyvät tehtävät.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kirjastoalan koulutusta tai pitkälle edenneitä opintoja ja alan työkokemusta sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävässä menestyminen vaatii hyviä IT-taitoja, itsenäistä työotetta, hyvää yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Kokemus kirjaston e-aineistoista ja verkkopalveluista sekä jonkun kirjastojärjestelmän käytöstä on eduksi.

Työsuhde

Työsuhteen ehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimusta hallinto- ja tukipalveluhenkilöstön määräysten mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan 3 kk koeaikaa.

Työ alkaa 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää

Hae tehtävään sähköisellä lomakkeella osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?1c44ff80

Tehtävää tulee hakea viimeistään keskiviikkona 19.1.2022. Käsittelemme ainoastaan järjestelmän kautta tulleet hakemukset. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa opiskelijapalvelujen päällikkö Noora Ahti, p. 0400 349 225 keskiviikkona 12.1. klo 13-14 ja maanantaina 17.1. klo 9-10 tai sähköpostitse noora.ahti@humak.fi.

Teksti "Avoin työpaikka" ja sen alla "lue lisää"-painike. Oikealla Humakin logo ja piirroskuva kukista.