Humakin Kuopion kampus

Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy hakee informaatikkoa Kuopion kampukselle määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 4.11.2019 – 31.12.2020 tai sopimuksen mukaan.

Informaatikon tehtävät koostuvat paikallisista ja valtakunnallisista tehtävistä.

Paikallisesti informaatikko vastaa Humakin Kuopion kampuksen ja Pohjois-Savon opiston yhteisen kirjaston kirjastopalveluista itsenäisesti.

Työnkuva:

Tehtäviin kuuluvat mm. lainaustoiminta, kokoelman hoito, aineiston hankinta ja luettelointi sekä asiakasviestintä. Valtakunnallisia tehtäviä ovat mm. tiedonhankinnan opetus, julkaisutiedonkeruuseen osallistuminen, kirjastotoiminnan kehittäminen ja erikseen sovittavat kirjaston verkkopalveluiden ylläpitoon ja kehittämiseen sekä e-aineistoihin liittyvät tehtävät.

Hakijalta edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa sekä kirjastoalan koulutusta tai pitkälle edenneitä opintoja, alan työkokemusta ja erinomaisia IT-taitoja.

Toivomme hakijalta itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta, hyvää yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Kokemus luetteloinnista, kirjaston e-aineistoista ja verkkopalveluista sekä jonkun kirjastojärjestelmän käytöstä on eduksi. Toivomme hakijalta kiinnostusta digitaalisten kirjastopalveluiden kehittämiseen.

Työehdot:

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Hakeminen:

Hae tehtävää viimeistään 17.10. osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?7ef5a0c0

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa opiskelijapalvelujen päällikkö Noora Ahti, p. 0400 349 225 tai informaatikko Hilla Mäkelä, p. 040 864 4418.