Humanistinen ammattikorkeakoulun yksiköt pääkaupunkiseudulla.

Humanistinen ammattikorkeakoulu (Humak) hakee kielten lehtoria (ruotsi, englanti) Humakin pääkaupunkiseudun alueyksikköön, määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 12.8.2019 – 31.12.2020.

Kielten lehtori toimii kielten tiimin jäsenenä ja opettaa ruotsia ja englantia Nurmijärven, Helsingin ja Kauniaisten kampuksella.

Kieltenopetuksen lisäksi toimenkuvaan kuuluvat TKI-toiminta ja englannin- ja ruotsinkielisen opetustarjonnan kehittäminen.

Työtehtävissä toimiminen edellyttää valmiutta toimia erilaisissa oppimis- ja ohjausympäristöissä sekä vahvaa verkkopedagogista osaamista.

Arvostamme ammattikorkeakoulukokemusta, koulutusalojemme asiantuntemusta sekä monipuolista kieli-, kansainvälisyys- ja monikulttuurisuusosaamista.

Menestyminen tehtävässä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä innokkuutta tehdä tutkimus- ja kehittämistyötä yhdessä työelämän toimijoiden kanssa.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, pedagogista kelpoisuutta ja vähintään kolmen vuoden käytännön työelämäkokemusta (asetus 1129/2014).

Työssä noudatetaan Yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Hakeminen

Hae tehtävää tämän linkin kautta 3.6.2019 mennessä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?dc935698

Lisätietoja

Lisätietoja työtehtävästä antaa koulutuspäällikkö Kim Lindblad.

Sähköposti: kim.lindblad@humak.fi
Puhelin: +358400 349 279