Koulutus- ja työperäisen maahanmuuton asiantuntija Helsingin toimipisteeseen (määräaikainen)

Haemme koulutus- ja työperäisen maahanmuuton asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.2022 – 31.12.2024 Helsingin toimipisteeseen.

Asiantuntijana vastaat ammattikorkeakoulun koulutus- ja työperäisen maahanmuuton kehittämisestä ja koordinoinnista ammattikorkeakoulun sisällä sekä yhteistyöverkoston rakentamisesta eri alueiden yhteistyökumppaneihin. Tehtäviisi kuuluvat myös kansainväliset uraohjauspalvelut ja kansainvälisen alumnitoiminnan kehittäminen.

Asiantuntijana pääset osallistumaan ammattikorkeakoulun kansainvälisen toiminnan kehittämiseen kv-kehittämisryhmän mukana. Osallistut aihealueeseen liittyvien uusien koulutus- ja palvelutuotteiden kehittämiseen ja toteuttamiseen sekä tarvittaessa muihin kansainvälisiin tehtäviin.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen valtakunnallisen työyhteisön sekä merkityksellisen työn.

Odotamme sinulta

  • Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta vastuullisista koulutus- ja työperäisen maahanmuuttoon liittyvistä tutkimus- ja kehittämistehtävistä.
  • Lisäksi edellytämme innostunutta, osallistavaa ja yhteisöllistä työotetta, hyviä organisointitaitoja sekä itsenäistä ja tavoitteellista työotetta.
  • Luemme eduksi opetuskokemuksen ja opettajan pedagogisen kelpoisuuden sekä kokemuksen digitaalisten palvelujen kehittämistyöstä.

Työsuhde

Työsuhde alkaa 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työsuhteen ehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimusta hallinto- ja tukipalveluhenkilöstön määräysten mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hae tehtävää

Hae tehtävään sähköisellä lomakkeella osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0e1792e9

Hakuaikaa on jatkettu. Tehtävää tulee hakea viimeistään 25.1.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian. Hakijoita voidaan haastatella jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Jukka Määttä, p. 0400-349249. Hänet tavoitat maanantaina 10.1 kello 15-17.

Teksti "Avoin työpaikka" ja sen alla "lue lisää"-painike. Oikealla Humakin logo ja piirroskuva kukista.