Valkea Talo

Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy (Humak) hakee lehtoria määräaikaiseen työsuhteeseen.

Kunnianhimoisena tavoitteenamme on kouluttaa maan parhaita työyhteisöjen kehittämisen asiantuntijoita ja ensimmäiset askeleet tällä tiellä on jo otettu. Haemme Humakin osaavaan yhteisöpedagogiopettajien joukkoon lisävahvistusta ja tarjoamme tilaisuuden kokeneelle ja osaavalle työelämäasiantuntijalle jakaa osaamistaan eteenpäin työyhteisön kehittäjäkoulutuksen lehtorina.

Kokeneena työyhteisön kehittäjänä tiedät, että organisaatiokulttuuri ei kehity eikä yrityksen tuottavuus parane pinnallisilla värityskirjaleikeillä tai wuh-elämyksillä, vaan systemaattisella luottamusta vahvistavalla johtamisella. Sinulla on näyttöä henkilöstöhallinnon perusasioiden (palkanmaksu, työhyvinvointi, työsuhdeasiat, esimiestyö) sujuvasta hoitamisesta ja johtamisesta. Ymmärrät myös, että tulevaisuuden työyhteisö ei kaipaa käskyttäviä ylipäälliköitä, vaan kannustavia ja osallistavia toimijoita aidon yhteisöllisyyden rakentajiksi.

Tarjoamme Sinulle asiantuntevan oppilaitosyhteisön, haastavan mutta palkitsevan tehtäväkentän ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä 2020-luvun korkeakoulutoimintaa.

Toimenkuvaasi lehtorina kuuluvat opetus ja ohjaus yhteisöpedagogikoulutuksessa sekä kehittämishankkeissa tehtävä työelämäyhteistyö. Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemus opettamistasi aihepiireistä ja myös pedagoginen pätevyys tai valmius sen hankkimiseen. Työssä noudatetaan yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta (ammattikorkeakoulut).

Tehtävä sijoituspaikka on Humakin Helsingin toimipiste (Ilkantie 4).

Tehtävä täytetään helmikuussa 2019 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lehtorin toimi on määräaikainen (sijaisuus) 31.12.2020 asti. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Hae tehtävää 18.1.2019 mennessä osoitteessa:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?7515c714

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Reijo Viitanen puhelimitse 0400 349 265 torstaina 10.1. klo 14-17 ja tiistaina 15.1. klo 13-17 tai sähköpostitse reijo.viitanen@humak.fi.

Haastattelut tehtävää varten järjestetään 22.1. ja tarvittaessa 24.1.2019.