Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy (Humak) hakee

Lehtoria määräaikaiseen työsuhteeseen

Humak on maan johtava yhteisöpedagogien kouluttaja ja toimintamme kehittyy ja laajenee 2020-luvulle siirryttäessä. Haemme osaavaan yhteisöpedagogiopettajien joukkoon lehtorin toimivapaan sijaista kahden vuoden määräajaksi (tammikuu 2020 – joulukuu 2021).

Lehtorin tehtävät liittyvät ensisijaisesti ylemmän amk-tutkinnon opetukseen ja opinnäytetöiden ohjaukseen.

Toimenkuva

Odotamme lehtorin sijaiselta vankkaa kokemusta Humakin yhteisöpedagogikoulutuksen vahvuusaloilta. Osaamisesi liittyy joko järjestö- ja nuorisotyön tai työyhteisöjen kehittämisen aihepiireihin.

Työotteesi on kehittävän kriittinen ja olet valmis panostamaan paitsi YAMK-opetuksen kehittämiseen myös itsesi ja osaamisesi jatkuvaan kartuttamiseen.

Digitaalinen maailma ja verkko-opetusympäristöt ovat sinulle arkipäivää, joiden tarjoamia uusia mahdollisuuksia olet valmis jatkuvasti etsimään. Lisäksi osaat suhtautua kriittisesti julkisuuden pintailmiöihin ja luotat tutkittuun tietoon kevyiden muotivirtausten sijaan.

Toimenkuvaasi YAMK-opetuksen ja –ohjauksen lisäksi kuuluvat myös työelämäyhteistyö ja siihen liittyvät tutkimus- ja kehittämistehtävät. Olet valmis ottamaan ennakkoluulottomasti myös opiskelijat mukaan TKI-työhön.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemus opettamistasi aihepiireistä ja myös pedagoginen pätevyys tai valmius sen hankkimiseen. Akateeminen jatkotutkinto katsotaan valinnassa eduksesi.

Tehtävästä

Tarjoamme Sinulle asiantuntevan oppilaitosyhteisön, haastavan mutta palkitsevan tehtäväkentän ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä 2020-luvun korkeakoulutoimintaa.

Tehtävä sijoituspaikka on Humakin Helsingin toimipiste (Ilkantie 4).

Työssä noudatetaan yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta (ammattikorkeakoulut).

Tehtävä täytetään tammikuussa 2020 tai mahdollisimman pian. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana.

Hakeminen

Hae tehtävää 11.12.2019 mennessä osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?54a0b505 

Haastattelut tehtävää varten järjestetään 16.12. iltapäivällä ja tarvittaessa 17.12. aamupäivällä.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Reijo Viitanen puhelimitse 0400 349 265 tiistaina 3.12. klo 9-11 ja maanantaina 9.12. klo 14-16 tai sähköpostitse reijo.viitanen@humak.fi.