Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy (Humak) hakee päätoimista tuntiopettajaa (määräaikainen)

Humakin tavoitteena on kouluttaa maan parhaita yhteisöllisiä osaajia ja yhteisöjen kehittämisen asiantuntijoita.

Haemme Humakin osaavaan yhteisöpedagogiopettajien joukkoon päätoimista tuntiopettajaa lehtorin vanhempainvapaan sijaiseksi ajalle 18.11.2019 – 30.9.2020.

Tarjoamme

Tarjoamme tilaisuuden pedagogiselle asiantuntijalle jakaa osaamistaan eteenpäin yhteisöpedagogikoulutuksessa sekä kehittämistoiminnassa.

Kokeneena pedagogina ja yhteisökehittäjänä tiedät, että vuorovaikutus ja luottamus vaativat kehittyäkseen pitkäjänteistä työtä. Omassa kehittämistyössäsi luotat systemaattiseen toimintatapaan pinnallisten temppujen sijaan. Sinulla on vankkaa kokemusta nuoriso- ja järjestötyöstä sekä eri ikäisten parissa tehtävästä yhteisöllisestä kehittämistyöstä. Ymmärrät myös, että tulevaisuuden yhteisöllisyys ei kaipaa polarisaatiota vahvistavien stereotypioiden rakentamista, vaan kunnioittavaa dialogia ja osallisuuden vahvistamista.

Tarjoamme Sinulle asiantuntevan korkeakouluyhteisön, haastavan mutta palkitsevan tehtäväkentän ja mahdollisuuden olla mukana viemässä Humak 2020-luvulle.

Toimenkuva

Toimenkuvaasi päätoimisena tuntiopettajana kuuluvat opetus ja ohjaus yhteisöpedagogikoulutuksessa sekä kehittämishankkeissa tehtävä työelämäyhteistyö.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemus opettamistasi aihepiireistä ja myös pedagoginen pätevyys tai valmius sen hankkimiseen.

Opinto-ohjaajan koulutus katsotaan eduksi.

Työssä noudatetaan yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta (ammattikorkeakoulut).

Tehtävä sijoituspaikka on Humakin Nurmijärven kampus (Kotorannantie 49, 05250 Kiljava).

Tehtävä täytetään 18.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana.

Hae tehtävää

Hae tehtävään 26.9.2019 mennessä. Haku tapahtuu sähköisellä lomakkeella osoitteessa:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?704d9044

Haastattelu

Haastattelut tehtävää varten järjestetään 1. tai 2. lokakuuta 2019.

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö Reijo Viitanen, puh. 0400 349 265, torstaina 19.9. klo 13-16 ja maanantaina 23.9. klo 9-11 tai sähköpostitse reijo.viitanen@humak.fi.