Valkea Talo

Humanistinen ammattikorkeakoulu (Humak) on vahvasti profiloitunut, valtakunnallinen ammattikorkeakoulu, jonka toiminta tapahtuu neljässä alueyksikössä: Jyväskylässä, Kuopiossa, pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Kussakin alueyksikössä on kampus ja TKI-keskus. Lisäksi meillä on toimistot Imatralla, Joensuussa, Tampereella ja Kemissä. Humakissa on noin 130 työntekijää ja 1500 opiskelijaa valtakunnallisesti.

Henkilöstön ja opiskelijoiden sujuvan ja tuloksekkaan työskentelyn mahdollistava toimiva tietotekninen ympäristö on osa Humakin uutta strategiaa. Tavoitteena on avoin tiedon ja osaamisen jakaminen ja olla edelläkävijä korkeakoulun digikyvykkyydessä.

Tavoitteemme saavuttamiseksi Humak hakee tietohallintopäällikköä 1.3.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tietohallintopäällikkönä vastaat Humakin tietojärjestelmien toimintavarmuudesta, käytettävyydestä ja tietoturvallisuudesta sekä ICT-strategiasta, kokonaisarkkitehtuurista ja ICT-kehityshankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta.  Tehtävääsi kuuluu myös henkilöstön ja opiskelijoiden tietoteknisten palveluiden organisoiminen ja järjestäminen niin, että työntekeminen on sujuvaa ja tehokasta. Työsi apuna sinulla on tietohallintohenkilöstöä, joiden esimiehenä toimit.

Otat haltuun ja edistät käynnissä olevia sekä tulevia digihankkeitamme ja osallistut kehittämisprojektien toteuttamiseen yhdessä muun henkilöstön kanssa. Tietohallintopäällikkönä vastaat, että korkeakoulu kykenee hyödyntämään teknologiamuutokset toimintansa kehittämisessä ja tuloksellisuudessa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä, näyttöä onnistuneista tietojärjestelmäuudistusten toteutuksista, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä ja palveluhenkisyyttä. Valittavalla henkilöllä on kokemusta palvelumuotoilusta sekä kykyä viedä teknologia- ja järjestelmämuutokset osaksi henkilöstön arkea sekä kommunikoida ne ymmärrettävästi ja innostavasti loppukäyttäjille.

Hakijalle katsotaan eduksi korkeakouluympäristön tuntemus sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme aktiivista ja dynaamista kehittämisotetta, hyvää ongelmanratkaisukykyä, vuorovaikutustaitoja ja valmiutta mukautua nopeasti muuttuvan toimintaympäristön vaatimusten mukaan.

Tehtävän suorituspaikka on Humakin Helsingin TKI-keskus Ilkka (Ilkantie 4, 00400 Helsinki). Työssä noudatetaan yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta. Hakija voi esittää palkkatoivomuksen.

Hae tehtävää tämän linkin kautta.

Lähetä hakemuksesi 10.2.2017 klo 12.00 mennessä. Tietohallintopäällikkö/ Helsinki. Lisätietoja antavat palvelujohtaja Anna Mattila, anna.mattila@humak.fi, 020 7621 204 ja rehtori Tapio Huttula, tapio.huttula@humak.fi, 020 7621 349 (pe 27.1. klo 9.00 – 10.00 ja ti 31.1. klo 9.00 – 10.00).

Voit halutessasi lähettää hakemuksesi myös kirjeitse osoitteeseen: Humanistinen ammattikorkeakoulu / rekrytointi, Ilkantie 4, 00400 Helsinki. Kuoreen tunnus: Tietohallintopäällikkö.