Tulkkauksen lehtori Helsingin toimipisteeseen Haagaan (määräaikainen)

Haemme lehtoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 4.1.2022-31.12.2023 Humakin tulkkauksen vahvuusalalle. Tehtävän sijoituspaikka on Humakin Helsingin toimipiste TKI-keskus Ilkka.

Lehtorin sijaisen toimenkuvaan kuuluu opetus, TKI-toiminta ja aluekehitystyö. Työtehtävien pääpaino on suomalaisen viittomakielen opetuksessa, ohjauksessa ja arvioinnissa sekä tulkkausosaamisen opettamisessa ja arvioinnissa. Työtehtäviä voidaan räätälöidä valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Tehtävä edellyttää itsenäistä työotetta, hyviä digitaalisia taitoja ja kykyä omaksua nopeasti uusia asioita. Tehtävässä pääset työskentelemään viittomakielentaitoiseen ja huippuammattilaisten porukkaan.

Odotamme sinulta

Tehtävään valitulta edellytetään alalle sopivaa ylempää korkeakoulututkintoa, erinomaista suomalaisen viittomakielen ja suomen kielen taitoa, viittomakieli- ja tulkkausalan asiantuntemusta ja vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemusta opettamistaan aihepiireistä (asetus 352/2003).

Eduksi katsotaan opettajan pedagoginen pätevyys tai valmius sen hankkimiseen sekä englannin kielen ja kv-viittomisen osaaminen.

Työsuhde

Työsuhteen ehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimusta opetusalan henkilöstön määräysten mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Työ alkaa 4.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää

Hae tehtävään sähköisellä lomakkeella osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?736cb36e

Tehtävää tulee hakea viimeistään maanantaina 6.12.2021. Käsittelemme ainoastaan järjestelmän kautta tulleet hakemukset. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja

Tehtävästä antaa lisätietoja koulutuspäällikkö Tytti Luoma. Tytin tavoitat sähköpostilla osoitteesta tytti.luoma@humak.fi tai puhelimitse numerosta 050-5980 949 (myös WhatsApp ja tekstiviestit).

Teksti "Avoin työpaikka" ja sen alla "lue lisää"-painike. Oikealla Humakin logo ja piirroskuva kukista.