Luovan alan liiketoiminta ja yrittäjyys

Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy hakee YLIOPETTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 20.8.2018 alkaen.

Yliopettaja vastaa luovien alojen yrittäjyyden ja liiketoiminnan vahvistamisesta ja näkyväksi tekemisestä kulttuurituotannon vahvuusalalla. Yliopettajan tehtävänä on kehittää luovien alojen yrittäjyyden ja liiketoiminnan TKI-perusteisia oppimisratkaisuja ja digitaalisia toimintaympäristöjä osallistumalla sekä koulutus- että TKI-toimintaan.

Edellytämme:

  • Monipuolista kokemusta luovien alojen yrittäjyyden ja liiketoiminnan kehittämisestä.
  • Kykyä osallistua asiantuntijuusalueen akateemiseen keskusteluun sekä kansallisissa että kansainvälisissä verkostoissa.
  • Näyttöjä kulttuurialan digitaalisten toimintaympäristöjen kehittämisestä.
  • Erinomaisia suomen ja englannin kielen suullisia ja kirjallisia taitoja.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja, itsensä johtamisen taitoja sekä energistä ja positiivista asennetta.

Tehtävän edellyttävä kelpoisuus (AMK-asetus 1129/2014)

  • Soveltuva jatkotutkintona suoritettu lisensiaatin tutkinto tai tohtorin tutkinto, pedagoginen kelpoisuus ja vähintään kolmen vuoden käytännön työelämäkokemus toimialalta.
  • Erityisestä syystä voidaan valita ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö, jos henkilö on erittäin hyvin perehtynyt toimen tehtäväalaan.

Tehtävän sijoituspaikka on Humakin Jyväskylän, Turun tai Kauniaisten kampus. Tehtävä täytetään 20.8.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palkkauksessa noudatetaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Hae tehtävää 28.5.2018 mennessä tämän linkin kautta:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?484bdf2a

Lisätietoja antavat koulutuspäällikkö Titta Pohjanmäki, titta.pohjanmaki@humak.fi, 020 7621 393 ja koulutusjohtaja Jukka Määttä, jukka.maatta@humak.fi, 020 7621 249

Humanistinen ammattikorkeakoulu on innostava ja yhteisöllinen työpaikka, jossa työskentelee järjestö- ja nuorisotyön, työelämän kehittämisen, kulttuurituotannon ja luovan alan yrittäjyyden ja tulkkausalan parhaita asiantuntijoita. Humakissa on valtakunnallisesti 130 asiantuntijaa ja 1500 opiskelijaa Helsingissä, Kauniaisissa, Nurmijärvellä, Turussa, Jyväskylässä ja Kuopiossa.