Avoin AMK & Kauppa

Mikäli sinulla on kysyttävää avoimen ammattikorkeakoulun ilmoittautumisesta tai opinnoista, ota yhteyttä avoinamk@humak.fi.

Tärkeää: Kun olet tehnyt ensimmäisen ostoksesi Humakin avoimen amk:n verkkokaupassa ja saanut siitä kuittauksen, mene osoitteeseen https://www.lyyti.in/avoinamk2016 ja täytä henkilötietosi. Tarvitsemme tietojasi, jotta voimme luoda sinulle tilin verkko-opiskelupalveluumme.

Opintojaksokuvauksessa oleva kampuksen nimi ei välttämättä tarkoita lähiopetuspaikkaa. Suurin osa opetuksesta on itsenäistä valmentajan johdolla tapahtuvaa verkko-opetusta. Mikäli jaksolla on lähiopetusta tai webinaareja, siitä ilmoitetaan opintojaksojen lisätiedoissa. Ellei niissä ole mainintaa, opetus on verkko-opetusta.

Opintojaksot

Jakso Nimi Koulutus Opetustapa

0

Avoin AMK - Lisämaksu, 0 op

hinta: 75€

näytä tietoja

Lisämaksu, joka peritään jälkikäteen opiskelijalta, mm. mikäli tämä ei olekaan ollut alennukseen oikeutettu verkkokaupassa.

Määrittelemätön

lue lisää

Opintokokonaisuudet

Jakso Nimi Koulutus Opetustapa

1

Seikkailukasvatuksen menetelmät: Valmistava kurssi melontaohjaajan tekniikkakoetta varten, 2 op

hinta: 30€

näytä tietoja

Valmistava kurssi melontaohjaajan tekniikkakoetta varten, sisältää tekniikkakokeet. <p>Kurssi on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet suorittamaan melonnan ohjaajapätevyyden. Ensisijaisesti kurssia suositellaan henkilöille, jotka ohjaavat melontaa työkseen tai harrastustoiminnassa. samalla kun kurssi valmentaa läpäisemään mainitut tekniikkakokeet, kehittää se samalla ohjattavien monipuolista melontatekniikkaa.<p>

Melontakouluttajat ry:n tekniikkakoe 1 on osa melonnan ohjaajatutkintoa. Meloja 2 tekniikkakoe on itsenäinen EPP (European Paddle Pass) järjestelmän mukainen tekniikkakoe. <p>Lisätietoja kokeista saa Melontakouluttajat ry:n ja Suomen Melonta- ja Soutuliiton sivuilta.
<p>
Pohjataitona edellytetään kajakkimelonnan perustaitoja. Kurssi ei ole tarkoitettu ensikertalaisille.
Kurssin koulutus ja kokeiden vastaanotto suoritetaan retkikajakilla Kiljavan Sääksjärvellä tai Kiljavan Opiston altaalla olosuhteiden mukaan.<p>Vakuutukset: Humak on vakuuttanut opiskelijat myös Avoimen AMKn opiskelijoiden osalta.

Kansalaistoiminta ja nuorisotyö (AMK)

Monimuoto

lue lisää

Sulkeutunut

Yrityspalvelut

Nimi Kuvaus Hinta

Coworking Travel Pass

Ratkaisu vaihtuviin tilatarpeisiin liikkuville yrityksille. Mahdollistaa pääsyn yhteisöllisiin työtiloihin kolmessa eri kohteessa ja kahdessa kaupungissa.

197.16 €

Info

Avoimen amk:n opinnot ovat kaikille avoimia. Opinnot maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassamme.

Paljon opiskelevat maksavat maksimissaan 300 euroa yksittäisistä opintojaksoista. Kun olet käyttänyt 300 euroa verkkokaupassa, seuraavat opintojaksot ovat ilmaisia.

Alumnimme, työttömät ja eläkeläiset saavat yksittäisistä opintojaksoista 50% alennuksen (todiste alennusperusteesta vaaditaan). Saat alennukset vain, jos olet luonut tilin/kirjautunut kauppaamme ennen ostotapahtumaa. Emme myönnä alennusta jälkikäteen jo ostetuista opintojaksoista.

Alennukset tai maksukatto eivät koske opintokokonaisuuksia tai räätälöityjä opintojaksopaketteja (Ks. kaikki ehdot).

Tärkeä: Tilin luominen verkko-opiskelupalveluumme

Kun olet tehnyt ensimmäisen ostoksesi Humakin avoimen amk:n verkkokaupassa ja saanut siitä kuittauksen sähköpostiisi, mene osoitteeseen https://www.lyyti.in/avoinamk2016 ja täytä henkilötietosi. Tarvitsemme tietojasi, jotta voimme luoda sinulle tilin verkko-opiskelupalveluumme ja voit aloittaa opiskelusi.

Tili