Opetustapa: Verkko

Jaksolla 0, lukuvuonna 17-18
Arvostelu: Suoritettu-täydentävä

Vastaava opettaja: Sanna Lukkarinen

Yksikkö: Jyväskylän kampus

60.00 

Paikkoja jäljellä: 17

Viimeinen ilmoittautumispäivämärä: 31.05.2018

Opiskelija:

Tuntee Humakin pedagogiset yleisperiaatteet ja käytänteet sekä oppimiskäsityksen

Ymmärtää itseohjautuvuuden ja opinnoista vastuun ottamisen merkityksen

Osaa käyttää oppimiseen liittyvää tieto- ja viestintätekniikkaa sekä avoimia oppimisympäristöjä* (sis. digitaalinen lukutaito ja HumakPro)

Osaa arvioida omaa oppimistaan sekä ammatillista kehitystään

Opiskeluvalmiudet ja itsensä kehittäminen (sis. esteettömyys Humakissa, oppimisvaikeuksiin liittyvät tukimuodot, mahdollinen sopeuttaminen tai mukauttaminen)

Opiskelu Humakin oppimisyhteisöissä: Humak-pedagogiikka ja -valmentaminen osana opiskeluprosessia, TKI-toiminnan perusteet, oppimiskäsitys, opiskelukäytänteet ja integratiivisen oppimisen tavoite

Tieto- ja viestintäteknisten välineiden ja avoimien oppimisympäristöjen käyttö Humakissa

Itsensä johtaminen, itseohjautuvuus, vastuu opinnoista ja ongelmanratkaisutaidot

Ammattilaiseksi kehittyminen ja ammatillisen kasvun prosessi 1/2 4 op on tarkoitettu kaikille Humakin avoimen AMK:n väyläopintoja suorittaville opiskelijoille riippumatta siitä, minkä koulutuksen väyläopintoja suorittaa. Voit sisällyttää opintojakson osaksi Humakin väyläopintoja.

Info

Avoimen amk:n opinnot ovat kaikille avoimia. Opinnot maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassamme.

Paljon opiskelevat maksavat maksimissaan 300 euroa yksittäisistä opintojaksoista. Kun olet käyttänyt 300 euroa verkkokaupassa, seuraavat opintojaksot ovat ilmaisia.

Alumnimme, työttömät ja eläkeläiset saavat yksittäisistä opintojaksoista 50% alennuksen (todiste alennusperusteesta vaaditaan). Saat alennukset vain, jos olet luonut tilin/kirjautunut kauppaamme ennen ostotapahtumaa. Emme myönnä alennusta jälkikäteen jo ostetuista opintojaksoista.

Alennukset tai maksukatto eivät koske opintokokonaisuuksia tai räätälöityjä opintojaksopaketteja (Ks. kaikki ehdot).

Tärkeä: Tilin luominen verkko-opiskelupalveluumme

Kun olet tehnyt ensimmäisen ostoksesi Humakin avoimen amk:n verkkokaupassa ja saanut siitä kuittauksen sähköpostiisi, mene osoitteeseen https://www.lyyti.in/avoinamk2016 ja täytä henkilötietosi. Tarvitsemme tietojasi, jotta voimme luoda sinulle tilin verkko-opiskelupalveluumme ja voit aloittaa opiskelusi.

Tili