Opetustapa: Monimuoto

Jaksolla 1/2017, lukuvuonna 2017
Arvostelu: Ei määrittelty
Työharjoittelu: 0

Vastaava opettaja: Hanna Putkonen-Kankaanpää

Yksikkö: Humakin Helsingin TKI-keskus Ilkka

150.00 

Paikkoja jäljellä: 10

Viimeinen ilmoittautumispäivämäärä: 28.08.2017

Opintokokonaisuudessa tutustutaan kirjoitustulkin eri asiakasryhmiin, opiskellaan tulkkausta ja harjoitellaan kirjoittamista käytännössä erilaisislla ohjelmilla.

Opiskelijat määrittelevät itse tavoitteensa ja seuraavat kehitystään yhdessä koulutuksesta vastaavan lehtorin kanssa. Lopullinen koulutuksen aikana saavutettu taito osoitetaan päättökokeessa. Jotta opiskelija voi päästä tekemään kelan välittämiä tulkkaustoimeksiantoja, kun hänen kirjoitusnopeutensa ylittää 9000 lyöntiä puolessa tunnissa.
.
Kirjoitustulkkauksen opintokokonaisuuteen otetaan yhteensä enintään 15 opiskelijaa. Paikat jaetaan kysynnän mukaan kirjoitustulkeiksi haluaville viittomakielentulkeille ja ei-viittomakielentulkeille
Lopullinen koulutuksen aikana saavutettu taito osoitetaan päättökokeessa. Jotta opiskelija voi päästä tekemään kelan välittämiä tulkkaustoimeksiantoja, kun hänen kirjoitusnopeutensa ylittää 9000 lyöntiä puolessa tunnissa.
.
Kontaktipäivät syksyllä 2017 :

13.–15.9.2017 TKI-Ilkka, Helsinki
9.11.2017 Webinaari (omalla tietokoneella missä tahansa)
1.12.2017 varaus kontaktipäivälle, vain tarvittaessa, ilmoitetaan marraskuun alussa
4.–5.12.2017 TKI-Ilkka, Helsinki

Kevään kontaktipäivät ilmoitetaan viimeistään joulukuun alussa 2017.

Info

Avoimen amk:n opinnot ovat kaikille avoimia. Opinnot maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassamme.

Paljon opiskelevat maksavat maksimissaan 300 euroa yksittäisistä opintojaksoista. Kun olet käyttänyt 300 euroa verkkokaupassa, seuraavat opintojaksot ovat ilmaisia.

Alumnimme, työttömät ja eläkeläiset saavat yksittäisistä opintojaksoista 50% alennuksen (todiste alennusperusteesta vaaditaan). Saat alennukset vain, jos olet luonut tilin/kirjautunut kauppaamme ennen ostotapahtumaa. Emme myönnä alennusta jälkikäteen jo ostetuista opintojaksoista.

Alennukset tai maksukatto eivät koske opintokokonaisuuksia tai räätälöityjä opintojaksopaketteja (Ks. kaikki ehdot).

Tärkeä: Tilin luominen verkko-opiskelupalveluumme

Kun olet tehnyt ensimmäisen ostoksesi Humakin avoimen amk:n verkkokaupassa ja saanut siitä kuittauksen sähköpostiisi, mene osoitteeseen https://www.lyyti.in/avoinamk2016 ja täytä henkilötietosi. Tarvitsemme tietojasi, jotta voimme luoda sinulle tilin verkko-opiskelupalveluumme ja voit aloittaa opiskelusi.

Tili