Opetustapa: Monimuoto

Jaksolla 0, lukuvuonna 16-17
Arvostelu: 0-5

Vastaava opettaja: Tero Lämsä

Yksikkö: Helsingin TKI-keskus (Ilkka)

150.00 

Paikkoja jäljellä: 25

Viimeinen ilmoittautumispäivämäärä: 03.11.2016


Opintojakson aikana opiskelija kehittää osaamistaan palveluiden tuottamisesta ja palveluprosessien kehittämisestä sekä laajentaa näkemystään teoreettiskäytännöllisesti osallisuuden näkökulmaa painottaen. Opintojakson tavoit-teena on, että opiskelija tunnistaa palveluiden tuottamisen ja palveluprosessien kehittämisen suuntauksia. Opiskeli-ja osaa analysoida, arvioida ja kehittää palveluprosesseja. Opiskelija lisää taitojaan soveltaa palveluiden arviointi-malleja, kehittää palvelukokonaisuuksia sekä kykyä käynnistää niitä. Opiskelija lisää osaamistaan monituottajamal-lien käyttämisessä.Palveluiden tuottamisen ajankohtaisia suuntauksia toimialalla


Julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin yhteistyö palveluiden tuottamisessa


Palveluiden kehittämisen malleja


Palvelumuotoilu


Palveluosaaminen


Palveluiden johtaminen


Palvelutoiminnan ja palveluiden laadun sekä arvioinnin kehittäminen


Palveluiden monituottajamallit
Lähipäivät ovat 11.-12.11.2016, 9.-10.12.2016 sekä 19.1.2017. Lähiopetuspaikka on Helsingin TKI-keskus Ilkka.

Info

Avoimen amk:n opinnot ovat kaikille avoimia. Opinnot maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassamme.

Paljon opiskelevat maksavat maksimissaan 300 euroa yksittäisistä opintojaksoista. Kun olet käyttänyt 300 euroa verkkokaupassa, seuraavat opintojaksot ovat ilmaisia.

Alumnimme, työttömät ja eläkeläiset saavat yksittäisistä opintojaksoista 50% alennuksen (todiste alennusperusteesta vaaditaan). Saat alennukset vain, jos olet luonut tilin/kirjautunut kauppaamme ennen ostotapahtumaa. Emme myönnä alennusta jälkikäteen jo ostetuista opintojaksoista.

Alennukset tai maksukatto eivät koske opintokokonaisuuksia tai räätälöityjä opintojaksopaketteja (Ks. kaikki ehdot).

Tärkeä: Tilin luominen verkko-opiskelupalveluumme

Kun olet tehnyt ensimmäisen ostoksesi Humakin avoimen amk:n verkkokaupassa ja saanut siitä kuittauksen sähköpostiisi, mene osoitteeseen https://www.lyyti.in/avoinamk2016 ja täytä henkilötietosi. Tarvitsemme tietojasi, jotta voimme luoda sinulle tilin verkko-opiskelupalveluumme ja voit aloittaa opiskelusi.

Tili