Opetustapa: Monimuoto

Jaksolla 2, lukuvuonna 2018
Arvostelu: Ei määrittelty
Työharjoittelu: 0

Vastaava opettaja: Hanna Putkonen-Kankaanpää

Yksikkö: Lähiopetus Kuopion kampus tai TKI-keskus Kuopion keskustassa

300.00 

Paikkoja jäljellä: 8

Viimeinen ilmoittautumispäivämäärä: 31.03.2018

Koulutus toteutetaan monimuotototeutuksena. Kontaktiopetus järjestetään Kuopion kampuksella tai tki-keskuskuksessa Kuopion keskustssa.Koulutukseen kuuluu Tulkkaus puhevammaisille -päättökoe, joka toteutetaan lähiopetuksessa Kuopiossa keväällä 2019. Koulutukseen kuuluu Tulkkaus puhevammaisille -päättökoe. Koulutuksen jälkeen opiskelijat voivat toimia puhevammaisten tulkkeina ja kommunikaation (kuvakommunikaatio ja viittomat) opettajina
Opintokokonaisuuteen kuuluvat opintojaksot:

  • Orientoituminen ja asiakasryhmät
  • Puhetta tukevat ja korvaavat kommunikaatiokeinot sekä välineet)
  • Puhevammaisten tulkkaus (harjoittelu)
  • Viestintä- ja kommunikaatioympäristön rakentaminen (harjoittelu)
  • Ammatillinen kasvu ja työelämätaidot
Kommunikaatiomenetelmien ohjaus ja puhevammaisten tulkkaus -opintokokonaisuus on tarkoitettu henkilöille, joilla on vähintään Tulkki (AMK) -tutkinto tai Viittomakielen tulkki (AMK) -tutkinto, Viittomakielen tulkin 3-vuotinen tutkinto (opistotaso) tai tulkkauksen opintoja (kandidaatti). Opintokokonaisuuteenosallistuvalta edellytetään normaalia kuuloa (ei apuvälinein tuettua).

Info

Avoimen amk:n opinnot ovat kaikille avoimia. Opinnot maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassamme.

Paljon opiskelevat maksavat maksimissaan 300 euroa yksittäisistä opintojaksoista. Kun olet käyttänyt 300 euroa verkkokaupassa, seuraavat opintojaksot ovat ilmaisia.

Alumnimme, työttömät ja eläkeläiset saavat yksittäisistä opintojaksoista 50% alennuksen (todiste alennusperusteesta vaaditaan). Saat alennukset vain, jos olet luonut tilin/kirjautunut kauppaamme ennen ostotapahtumaa. Emme myönnä alennusta jälkikäteen jo ostetuista opintojaksoista.

Alennukset tai maksukatto eivät koske opintokokonaisuuksia tai räätälöityjä opintojaksopaketteja (Ks. kaikki ehdot).

Tärkeä: Tilin luominen verkko-opiskelupalveluumme

Kun olet tehnyt ensimmäisen ostoksesi Humakin avoimen amk:n verkkokaupassa ja saanut siitä kuittauksen sähköpostiisi, mene osoitteeseen https://www.lyyti.in/avoinamk2016 ja täytä henkilötietosi. Tarvitsemme tietojasi, jotta voimme luoda sinulle tilin verkko-opiskelupalveluumme ja voit aloittaa opiskelusi.

Tili