09.11.2016 klo. 12.30 - 09.11.2016 klo. 16
Humak Kuopion kampus

Ilmoittautuminen: 24.10.2016 - 04.11.2016 klo. 23.59
Ilmoittaudu mukaan

Järjestö- ja nuorisotyö Kuopion alueyksikkö

Harjoitteluohjaajakoulutus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet tarjoamaan harjoittelumahdollisuuksia Humakin opiskelijoille. Monialaisessa Kuopion alueyksikössä koulutetaan tulkkeja ja yhteisöpedagogeja sekä kulttuurituottajia. Tilaisuuden tavoitteena on tarjota tiivis tietopaketti Humakista ja ammattikorkeakouluharjoitteluun liittyvistä käytännön asioista. Koulutus on maksuton.

Tervetuloa tutustumaan Humanistisen ammattikorkeakoulun (Humak) harjoittelukäytäntöihin keskiviikkona 9.11.2016 klo 12.30 -16.00 Kuopion kampukselle Pohjois-Savon Opistolle, Kansanopistotie 32.

Humakin Kuopion yksikössä koulutetaan tulkkeja (viittomakielen ja tulkkauksen koulutus) ja yhteisöpedagogeja (järjestö- ja nuorisotyö). 
Opiskelijamme voivat toimia harjoittelijana useissa erilaisisa ympäristöissä kuten nuorisotoimessa, järjestöissä, vapaaehtoistoiminnan johtamisessa, kulttuuriproduktioissa ja -tuotannoissa sekä asioimistulkkeina jne.
Tilaisuuden tavoitteena on tarjota tiivis tietopaketti Humakista ja ammattikorkeakoulun harjoitteluun liittyvistä käytänteistä ja periaatteista sekä vastata oheisiin kysymyksiin.  Koulutus on maksuton.
Päivä jakaantuu kahteen osaan: aluksi tutustutaan monialaiseen Humakiin oppilaitoksena ja sitten syvennytään tarkemmin harjoitteluiden käytäntöihin ja niiden ohjaamiseen.
Monialainen Humak ja Kuopion alueyksikkö?
• Mitä on Humakin harjoittelu?
• Mitä opiskelija voi tehdä harjoittelussa?
• Monialainen yhteistyö harjoitteluissa?
• Mitä on harjoittelun ohjaajana toimiminen?
• Mitä opiskelijan ohjaaminen vaatii ja antaa?
• Mikä on palautteen ja arvioinnin rooli harjoittelussa?
• Mitä lomakkeita harjoitteluun liittyy?
• Onko työpaikallasi tarpeita kehittämiseen, suunnitteluun tai toiminnan toteuttamiseen, joissa opiskelija voisi olla
mukana?
Ilmoittaudu koulutukseen ja lähetä harjoitteluun liittyviä kysymyksiä viimeistään perjantaina 4.11.2016 täyttämällä alla olevat tiedot.
Yhteistyöterveisin,
Minna Hult
Lehtori
Kuopion alueyksikkö           
        Lisätietoja tapahtumasta, lehtori Minna Hult, puh. 020 7621 388, minna.hult@humak.fi
        Tätä viestiä saa välittää eteenpäin.