18.12.2015 klo. 11.20 - 31.12.2019
Humanistinen ammattikorkeakoulu

Ilmoittautuminen: 18.12.2015 klo. 11.20 - 31.12.2019 klo. 23.59
Ilmoittaudu mukaan

Kulttuurituotanto

Ilmoittaudu mukaan Humakin alumnitoimintaan. Toimialojemme ammattilaisena voit hyötyä oppilaitoksestasi monin tavoin - esimerkiksi hanketoiminnalla tai harjoittelijan/opinnäytetyön/projektityön tiimoilta Muista myös linkkautua Humanistiseen ammattikorkeakouluun / Humak University Applied Sciences'iin LinkedInissä. Muutama sata on jo sen tehnyt. Sitä kautta sinulla avautuu uusi alumnien maailma, jossa voit kontaktoida ja nähdä koko alumneidemme ammatillisen ja organisatorisen kirjon.
Ilmoittaudu mukaan Humanistisen ammattikorkeakoulun (Humak) alumnitoimintaan. Alumninamme olet tärkeä kumppanimme.
 
Haluamme tehdä kanssasi yhteistyötä jatkossakin. Meidän kauttamme voit kysyä harjoittelijoita projekteihisi, tiimejä ratkomaan ja tekemään pieniä organisaatiosi tehtäviä, jotka sopivat opetussuunnitelmaamme, tilata opinnäytetöitä, saada kutsua ja tietoa jatko- ja täydennyskoulutuksista, tilata oppareita sekä tehdä kehittämishankkeita kanssamme. Mahdollisuuksia on monia.

Muista LinkedIn -profiili

Muista myös luoda/täydentää profiilisi LinkedIniin, josta on tullut tärkeä rekrytoimiskanava ja ammatillisen osaamisen näyteikkuna. Ilmoita henkilöprofiilissasi koulutuskohtaan tutkintonimikkeesi ja kirjoita Humanistinen ammattikorkeakoulu oikein (joko Humanistinen ammattikorkeakoulu tai Humak University of Applied Sciences https://www.linkedin.com/edu/school?id=356067).
 
Huomaa, että Humak on LinkedInissä sekä organisaationa (Companies), johon henkilöstömme linkittyy työntekijöinä sekä Universities-sivuna, jonne opiskelijamme ja alumnimme linkittyvät.
 
Pitkälle kolmattasataa alumniamme ja opiskelijaamme on jo linkittynyt meihin LinkedInissä. Siellä voit tutustua koko siihen laajaan ammatilliseen kirjoon, jotka ovat mahdollisia tutkinnollasi ja verkostoitua muiden humakilaisten kanssa. Julkaisemme LinkedInissä ajankohtaisia uutisiamme ammattilaisilllemme.