12.10.2016 - 05.01.2017
Humanistinen ammattikorkeakoulu (Humak)

Ilmoittautuminen: 09.10.2016 - 05.01.2017 klo. 23.59
Ilmoittaudu mukaan

Kulttuurituotanto

Haasta Humak kehittämään uusia tuotteita ja palveluita yrityksesi kanssa yhteistyössä. Autamme sinua hakemaan yhteistyön tueksi Tekesin innovaatioseteliä, jonka avulla voimme yhdessä hakea yrityksellesi uusia menestystarinoita. Yritystoiminnan kehittämistä toteutamme yhteistyössä muiden ammattikorkeakoulujen kanssa. Jos emme kykene tarjoamaan sinulle sopivaa apua, ohjaamme mielellämme eteenpäin yhteistyöhön parhaan mahdollisen osaamisen äärelle. Tutustu palvelutarjontaamme tai ehdota omaa innovatiivista yhteistyömuotoa. olemme tukenasi.
Tarvitsetko apua yrityksesi kehittämiseen? Haluatko kehittää ideoitasi tuotteiksi ja uusiksi palveluiksi? Kiinnostaako kokeilemalla kehittäminen ja testaaminen? Ammattikorkeakoulujen palveluiden avulla yritys voi kehittää ketterästi tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan sekä liiketoiminnan kasvua ja kansainvälistymistä.
Innovaatioseteli on Tekesin 3.10.2016 avaamapalvelu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille. Innovaatiosetelin avulla yritys voi kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan sekä hankkia palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.
Humak on valtakunnallinen ammattikorkeakoulu, joten verkostomme kattaa maantieteellisesti suurimman osan Suomea.

Innovaatiosetelillä saa meiltä:

  • Tuote 1: Asiakkuusosaaminen 3.0. Enää ei riitä, että ymmärrät asiakasta – sinun pitää ymmärtää ja ylläpitää  asiakasyhteisöjä. Tuemme yritystäsi innovatiivisen asiakkuusstrategian ja toimeenpanon suunnittelussa.
  • Tuote 2: Innovatiiviset kokeilut. Kehitätkö uutta tuotetta tai palvelua? Kokeilemalla saat parhaan todisteen toimivuudesta tai parhaat opit jatkokehitykseen. Toteutamme kokeiluja, analysoimme ne ja tuotamme jatkokehityssuunnitelman. Mukana on aina opiskelijoita ja heidän tuore tapansa ajatella.
  • Tuote 3: Innovaatiotyöpajat. Kaipaatko uuden idean tuotteistamiseen todella innovatiivista työpajatoteutusta? Idea voidaan rakentaa menestystuotteeksi tai palveluksi jos henkilöstö ja mahdollisesti myös kohderyhmät saadaan innostumaan mahdollisuuksista. Me osaamme tuoda innostuksen tylsältäkin tuntuvaan suunnitteluun.
  • Tuote 4: Start Up –yritysten Tekes Tempo –hankkeiden valmistelu (http://www.tekes.fi/rahoitus/startup/tempo/). Tarvitseeko alle 5 vuotias yrityksesi apua hankevalmisteluun. Skannaamme idean ja/tai avustamme hankehakemuksen laatimisessa asiantuntevasti.
Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntösi ja kerro lyhyesti, kuinka voimme auttaa.