Humakin alumnit järjestävät vierailuja erilaisiin työyhteisöihin teemalla "Työelämä muuttuu - Yhteisöpedagogien uusia avauksia"

Yhteisöpedagogi on yhteisöjen ammattilainen. Myös yhteisöpedagogin työyhteisö voi olla oikeastaan millainen tahansa ja missä tahansa toimialueella.

Humakin yhteisöpedagogin alumnitoiminta tarjoaa Humakin ja Keudan opiskelijoille, lehtoreille ja Humakin alumneille mahdollisuuden tutustua yhteisöpedagogeille soveltuviin työyhteisöihin eri toimialoilla. Keväällä 2019 vierailupaikkoja humakilaisille tarjoavat Keuda (Kerava) ja Rakennusliiton osasto 10 ry. (Tampere). Voit osallistua yhteen tai kumpaankin yritysvierailuun.

Yritysvierailut on teemoitettu työelämälähtöisesti

Keravalla muuttuvaan työelämään tutustutaan teemalla “Digitaaliset Ura- ja Rekrytointipalvelut” ja “Joustavat opintopolut”. Päivän aikana pohditaan yhteisöpedagogi-koulutuksen tarjoamia mahdollisuuksia ja esitellään Humakin tarjoamia opintopolkuja toisen asteen opiskelijoille.

Tampereella on mahdollisuus tutustua järjestötyöhön, edunvalvontaan ja työhyvinvointiin. Rakennustyömaakäynti tarjoaa mahdollisuuden tarkastella työsuojelua ja yhteisöpedagogin mahdollisuuksia  aidossa rakennusalan työympäristössä. Paikalla ovat mm.  Rakennusliitto, koulutuspäällikkö Juhani Lohikoski (Edunvalvontaosasto),  Rakennusliiton Osasto 10, hallituksen varapuheenjohtaja Mika Kivioja.

Ohjelmat

8.5. TAMPERE, Rakennusliiton osasto 10, Sorinkatu 4 a, 33100 Tampere

10.00-12.00 Edunvalvonta ja työhyvinvointi, kahvitarjoilu

12.00-13.00 Lounas, omakustanteinen

13.00-15.00 Rakennustyömaakäynti

Voit osallistua yritysvierailulle tai rakennustyömaakäynnille tai molempiin päivän osioihin.


16.5. KERAVA, Keuda, Kerava, Keskikatu 3, 04200 Kerava

9.30-12.30 Digitaaliset Ura- ja rekrytointipalvelut

Tule tutustumaan Keudan digitaalisiin ura- ja rekrytointipalveluihin sekä Keudan ja Humakin joustaviin opintopolkuihin. Keudassa osallistujia opastaa YP-alumni Anssi Kakko, Ura-ja rekrytointipalvelut.

Osallistuminen on omakustanteinen. Opiskelijoilla on mahdollisuus ruokailuun kelatuella. Mukaan mahtuu max 20 henkilöä.

Avaa TAPAHTUMIEN OHJELMA

Ilmoittautuminen

Osallistuminen on omakustanteinen.

Ilmoittautuminen: sähköpostilla osoitteeseen virve.friman-tiihonen@humak.fi

  • Tampereelle 26.4. mennessä
  • Keravalle Keudaan 6.5. mennessä

Järjestäjänä: Humak yhteisöpedagogin alumnitoiminta

 

Alumnit järjestävät vierailujen lisäksi myös paneeleita ja ura- sekä rekrytointitapahtumia.