16.03.2016 - 16.12.2016
Pohjois-Karjala ja Pohjois-Savo

Ilmoittautuminen: 13.03.2016 - 16.12.2016 klo. 23.59
Ilmoittaudu mukaan


Hoi järjestötyöntekijä Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueella! Tule mukaan edistämään omaa hyvinvointiasi ja osaamistasi järjestötyössä! Otamme mukaan ns. Jalostamo-prosesseihin Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueilta järjestökentän pienten työyhteisöjen työntekijöitä!
Hei järjestötyöntekijä Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueella!
 
Tule mukaan edistämään omaa hyvinvointiasi ja osaamistasi järjestötyössä!  Otamme mukaan ns. Jalostamo-prosesseihin Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueilta järjestökentän pienten työyhteisöjen työntekijöitä. 
 
Jalostamo -prosessin idea:
 
Ns. Kiinteän/suljetun ryhmän tavoitteena on edistää ja vahvistaa järjestötyöntekijän työhyvinvointia. Tähän pyritään vertaisuuteen ja mentorointiin perustuvassa ryhmäprosessissa, jonka keskiössä ovat ryhmän jäsenet ja heidän omat kokemuksensa järjestötyöstä. Lisäksi ryhmätapaamisissa vahvistetaan osallistujien teknistaidollista osaamista verkkovälitteisen videoneuvotteluohjelman käyttämisessä. Ryhmäprosessin sisältöjen ja työmuotojen suunnittelussa huomioidaan osallistujien toiveet ja tarpeet.
  • Työskentelyn kesto noin 4-5 kuukautta
  • Tapaamisia viisi, noin kerran kuukaudessa (tapaamiset sovitaan ryhmän jäsenten kanssa)
  • Ensimmäinen ja viimeinen tapaaminen 'kasvokkain' hanke-alueella (kesto noin 4 tuntia), kolme tapaamista verkkovälitteisesti Adobe Connect-ohjelman avulla (kesto noin 2 tuntia/tapaaminen)
  • Osallistuminen maksutonta, edellytyksenä sitoutuminen koko prosessiin
  • Ryhmän koko 5-8 hlöä + ohjaajapari
  • seuraava ryhmä käynnistyy elokuussa 2016