Työyhteisön kehittäjä (yhteisöpedagogi AMK) opinnot alkavat tammikuussa!

Sininen tausta, jossa teksti

Työelämän pelisäännöt ja työhyvinvointi tutuksi

Työyhteisön kehittäjä (yhteisöpedagogi AMK)-koulutuksen hakuaika on päättynyt. Koulutus oli jälleen kerran erittäin vetovoimainen. Määräaikaan mennessä opintopolkuun rekisteröityi 167 hakijaa.

Seuraavassa vaiheessa hakijat osallistuvat valintakokeeseen, jossa työkokemuksesta on hyötyä. Valintakokeessa hakija perustelee työkokemuksensa merkityksen työyhteisön kehittämiskoulutukselle ja erittelee työkokemustaan sisällöllisesti valintakokeessa annettavien ohjeiden mukaisesti.

Opintoihin sisältyvä harjoittelu voidaan hyväksilukea aiemmalla työkokemuksella tai se voidaan suorittaa opintojen aikaisissa työ- tai hankeympäristöissä.

Koulutus antaa laaja-alaiset valmiudet HR-asiantuntijatehtäviin

Yhteisöpedagogi (AMK) -tutkinnon työyhteisön kehittäjäopinnot antavat sinulle laaja-alaiset valmiudet toimia erilaisissa työyhteisön kehittämisen asiantuntijatehtävissä. Koulutuksen myötä sinusta kasvaa kehityshakuinen ja uudistumiskykyinen HR-osaaja tai muussa roolissa työskentelevä kehittämistyön asiantuntija. Koulutus on kehitetty yhteistyössä työmarkkinaosapuolten ja Sitran asiantuntijoiden kanssa, joten sen sisällöt vastaavat modernin työelämän ajankohtaisiin vaatimuksiin.

Työyhteisön kehittäjänä sinulla on mahdollisuus sijoittua työyhteisöjen ohjaus-, koulutus-, organisointi-, suunnittelu- ja kehittämistehtäviin työelämän eri toimintasektoreille. Sinulla on perusvalmiudet toimia myös yrittäjänä esimerkiksi henkilöstöalan tehtävissä.

Työyhteisön aidot tarpeet ovat opinnollistettavissa

Koulutuksen sisällöllisinä painopisteinä ovat työelämän pelisäännöt ja toimivat käytännöt sekä osallisuuden ja sujuvan viestinnän ja vuorovaikutuksen merkitys työyhteisön toiminnassa. Työhyvinvointia tarkastellaan ja kehitetään keskeisenä työyhteisön menestystekijänä. Opintojen aikana käsitellään mm. työnantajakuvan rakentamista, työlainsäädäntöä, rekrytointiasioita, yhteistoimintamenettelyä, työhyvinvointia ja työelämäviestintää monipuolisesti ja tavoitteellisesti sekä tutustutaan yhteisöllisyyden vahvistamisen menelmiin ja keinoihin verkostoimaisessa työelämässä. Voit hyödyntää oppimistehtävissä oman organisaatiosi ajankohtaisia henkilöstöhallinnon kehittämisprosesseja.

Sinulle kehittyy myös vahva yhteiskunta- ja työelämätietous sekä taidot toiminnan organisoimisesta ja johtamisesta. Osaat suunnitella, toteuttaa ja arvioida erilaisia kehittämisprosesseja ja -projekteja sekä edistää yhteisöllistä kehittämistoimintaa.

Monimuoto-opiskelu on mahdollista työn ohessa

Monimuoto-opinnoissa tutkinto on pääosin mahdollista suorittaa työn ohessa, mutta lähiopetukseen osallistuminen edellyttää mahdollisuutta irrottautua työstä noin kolmeksi arkipäiväksi kuukaudessa. Lisäksi verkko-opiskelu ja opintoihin liittyvät yksilö- ja ryhmätehtävät vaativat oman ajallisen panostuksensa.

Valintakoe järjestetään verkossa torstaina 29.10.2020 klo 12:00 – 16:00 välisenä aikana. Lue lisää hakukohteesta ja tee hakemus Opintopolussa viimeistään 15.10. klo 15.00.

Lisätietoja

Mikäli sinulla on kysyttävää hakemisesta, ota yhteyttä Humakin hakijapalveluihin: hakijapalvelut@humak.fi tai +358 29 451 9300 (ma-pe 9-11 & 13-15)