Avoimen AMK:n lukuvuoden 2021-2022 opintotarjonta on julkaistu verkkokaupassamme

Pilkkupaitainen piirrettyhahmo lentää pilvien seassa suurella tumman harmaalla linnulla.

Valtaosa Humakin avoimen ammattikorkeakoulun lukuvuoden 2021-2022 opintotarjonnasta on julkaistu selailtavaksi verkkokauppaamme. Tutustu ennakkoon opintoihin ja erilaisiin avoimen AMK:n tuotteisiimme. Ilmoittautuminen alkaa 2.8. kello 12.00.

Avoimen AMK:in tarjonta on esitelty ja myynti tapahtuu verkkokaupassamme.

Tarjonnassa on yli 150 koulutusta erilaisiin osaamistarpeisiin. Uusia koulutuksia lisätään vielä syksylläkin, joten seuraa ajankohtaista tarjontaamme verkkokaupassa. Opinnot toteutetaan syksystä 2021 alkaen.

Sinulla on siis kesä aikaa tutustua opintoihin ja arvioida rauhassa niiden sopivuutta omiin osaamistarpeisiisi, elämäntilanteeseesi ja aikatauluihisi tai opiskelijavalintojen tuloksiin. Jos jäit ilman opiskelupaikkaa, aloita polkuopinnot. Ilmoittautuminen opintoihin alkaa maanantaina 2.8.2021 klo 12.00.

Tarjolla on laaja kirjo opintoja jokaisen tarpeisiin

Avoimen AMK:n koulutukset ovat käytönnössä samoja opintojaksoja, kuin Humakin tutkinto-opiskelijat suorittavat.

Kurkista Humakiin! Jos olet kiinnostunut Humakin tutkinnoista, tarjovat maksuttomat kurkistuskurssimme mahdollisuuden tutustua tutkinto-opintoihimme ja opiskeluun ammattikorkeakoulussa. Saat suorituksistasi korkeakouluopintopisteitä.

Suorita vuoden opinnot pitkin polkua! Tutkintoihimme määritellyt polkuopinnot sopivat esimerkiksi yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa jääneille, välivuottaan hyödyntäville tai työelämää ja opintoja yhdistäville opiskelijoille. Verkkokaupassamme on julkaistu syksyllä alkavien polkuopintojen kuvaukset ja opiskelupaikat. Polkuopintoja on tarjolla lähes kaikkiin koulutuksiimme. Opintoja voi suorittaa itsenäisesti tai ensimmäisen vuosikurssimme mukana lähiopetuksena. Polkuopinnot suoritettuasi voit hakea tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa.

Täydennä osaamistasi ja kielitaitoasi! Osaamisen kehittämiseen ja työelämätaitojen päivittämiseen soveltuvat   koko tutkintoa suppeammat osaamiskokonaisuudet ja yksittäiset opintojaksot. Avoimen AM:n opetustarjontamme laajenee uusilla opintojaksoilla ja osaamiskokonaisuuksilla, myös ylempien AMK-tutkintojen osalta. Humakin avoimessa AMK:ssa voit parantaa myös suomen, ruotsin tai englannin kielen kielitaitoasi.

Työttömille ja lomautetuille maksuttomat opinnot vuoden loppuun

Opintoja eri elämäntilanteisiin! Tarjoamme avoimen AMK:n opinnot maksutta työttömille ja kokoaikaisesti lomautetuille vuoden 2021 loppuun saakka.

Maksuttomuus on voimassa, kun ilmoittautuminen tehdään viimeistään 31.12.2021 ja maksuttomuusperuste täyttyy opintoihin ilmoittautumishetkellä.

Humakista tutkintoon jo valmistuneet saavat avoimen AMK:n opinnoista alumnialennuksen.

Ohjeet alennuksen hyödyntämiseen löydät verkkokaupasta.

Tutustu avoin AMK-opetustarjontaan Humakin verkkokaupassa.

Teksti: Hilla Mäkelä, Marika Stam

Keltapohjainen avoin AMK yleisbanneri, jossa verkkokaupan osoite, graafinen lintu puhekuplalla.