Avoimen AMK:n opetustarjonta on tutustuttavana verkkokaupassa

Avoin AMK verkkokaupan kuvia ja osoite.

Humakin avoimen ammattikorkeakoulun tulevan lukuvuoden opetustarjonta esitellään verkkokaupassamme maanantaista 25.5.2020 lähtien. Tarjonta avautuu myyntiin 3.8. kello 12.00.

Aluksi avoimen AMK:n verkkokaupassa esitellään 98 tuotetta. Laaja opetustarjonta päivittyy uusillakin opinnoilla myös lukuvuoden kuluessa.

Syksyn 2020 myötä avoimeen ammattikorkeakouluun tulee uusia koulutustuotteita ja väyläopintojen suoritustapoja. Tarjonnassamme säilyvät perinteiset väyläopintopaketit, osin päivitetyin väyläkriteeristöin, yksittäiset opintojaksot kaikista koulutuksista, kursseja ja osaamiskokonaisuuksia.

Uutuksia ja verkko-opintoja on lisätty – kulttuurituotanto tarjoaa myös harjoittelujaksoja

Avoimen AMKin koodinaattorimme, koulutussuunnittelija Hilla Mäkelä innostaa tutustumaan tulevaan opetustarjontaan jo ennakkoon. Viime syksyisen myynninavauksen perusteella suosituimmat väyläopinnot myytiin loppuun nopeasti, vain puolessa tunnissa.

Mäkelä kertoo, että opetustarjontaan on lisätty mm. useammasta opintojaksosta koostuvia laajempia osaamiskokonaisuuksia.

– “Uudet ja kokonaan verkossa suoritettavat “Moninaisuuden osaajan” -osaamiskokonaisuus ja ohjaajille sekä valmentajille suunnattu “Kohtaamisen ja ohjaamisen”– osaamiskokonaisuus tarjotaan yhteisöpedagogi-koulutuksessa. Kulttuurituotannon koulutuksessa tarjolla on uusi “Tuottajan viestintätaidot” -kokonaisuus.

Uusi verkko-opintojakso “Viestinnän moninaisuus työelämän tilanteissa” on tarjolla suomeksi ja englanniksi.

Ilmoittautumismääriltään nyt kesällä suositut uutuudet “Henkilökohtaisen talouden hallinta” ja “Community educators as adventure education experts” tarjotaan myös tulevana lukuvuonna.

Kulttuurituotannon koulutus on avannut ensimmäistä kertaa kaksi harjoitteluopintojaksoa avoimen AMK:n opiskelijoiden suoritettaviksi.

Väyläopintoryhmiä tutkinto-opiskelijaryhmien rinnalle

Avoimen AMK:n väyläopinnoilla AMK-tutkintoon tähtääville tullaan Hilla Mäkelän mukaan lisäämään uusia ryhmiä.

– “Kokonaan verkossa suoritettavien väyläopintojen lisäksi tarjoamme 1. vuoden tutkinto-opiskelijoiden mukana Humakin kampuksilla suoritettavia väyläopintoja.”

Yhteisöpedagogikoulutuksessa väyläopintopaikkoja on tarjolla Jyväskylässä, Turussa ja Nurmijärvellä sekä kulttuurituotannon koulutuksessa Turussa.

Puhevammaisten tulkkaus ja kommunikaatio-ohjaus väyläopinnot tarjotaan nyt myös monimuoto-opintoina henkilöille, joilla on puhevammaisten tulkkauksen erikoisammattitutkinto.

Avoin AMK mahdollistaa tietojen päivittämisen

Koulutusjohtaja Päivi Marjanen painottaa työelämän tarvetta jatkuvaan osaamisen päivittämiseen.

– “Nyt jos koskaan on hyvä päivittää ammattiosaamista ja hankkia sitä varten uusia työkaluja. CV:ssä näyttää myös hyvältä säännöllinen osaamisen päivittäminen!”, painottaa Marjanen.

Hän kertoo, että Humakin tarjonta on omintakeista ja työelämän kehittämisen näkökulmasta aina ajankohtaista.

– “Meillä on vahvaa asiantuntijuutta erityisosaamisen osa-alueillamme.”

Tutustu tarjontaa ja kysy lisää:

Opetustarjonnasta saa lisätietoja niin verkkokaupan esittelyteksteistä kuin elokuussa opintojen vastuulehtoreilta. Koulutuksille on nimetty valmentajat, jotka ohjaajat ja neuvovat opinnoissa sekä opintovalintojen tekemisessä.

Humakin opetustarjonta ja opintokokonaisuudet kehittyvät koko ajan ja verkkokaupan tarjontaa päivitetään lukuvuoden kuluessa. Kannattaa seurata verkkokauppaa ja Humakin uutisointia sekä some-kanavia.

Avoimen AMK:n tarjonnasta voi kysyä lisää niin avoinamk(at)humak.fi -osoitteesta kuin chat-palvelustamme.

Klikkaa bannerista Humakin avoimen AMK:n verkkokauppaan: