Avoimen AMK:n lukuvuoden 2022-2023 opinnot julkaistu verkkokaupassa

Pilkkupaitainen piirrettyhahmo lentää pilvien seassa suurella tumman harmaalla linnulla.

Suurin osa Humakin avoimen AMK:n lukuvuoden 2022-2023 opintotarjonnasta on nyt julkaistu verkkokaupassamme. Tarjonnassa on noin 200 koulutusta erilaisiin osaamistarpeisiin. Uusia koulutuksia lisätään vielä syksylläkin, joten seuraa ajankohtaista tarjontaamme verkkokaupassa.

Avoimen ammattikorkeakoulun opinnot toteutetaan syksystä 2022 alkaen. Sinulla on siis kesä aikaa tutustua opintoihin ja arvioida rauhassa niiden sopivuutta omiin osaamistarpeisiisi, elämäntilanteeseesi ja aikatauluihisi.

Ilmoittautuminen opintoihin alkaa maanantaina 1.8.2022 klo 12.00. Opintoihin voi ilmoittautua niin kauan kuin paikkoja riittää ja kurssikohtaista ilmoittautumisaikaa on jäljellä.

Tarjolla monipuolisesti opintoja eri tarpeisiin

Avoimen AMK:n koulutukset ovat samoja opintojaksoja kuin Humakin tutkinto-opiskelijoilla. Jos olet kiinnostunut Humakin tutkinto-opinnoista, tarjoavat maksuttomat kurkistuskurssimme mahdollisuuden tutustua koulutuksiimme.

Polkuopinnot taas sopivat esimerkiksi yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa jääneille tai heille, jotka haluavat hyödyntää välivuoden. Verkkokaupassa on julkaistu myös syksyllä alkavien polkuopintojen kuvaukset ja opiskelupaikat. Polkuopintoja on tarjolla AMK- ja ylempi AMK -tutkintoihin. Polkuopintoja voit suoritta niin itsenäisesti kuin lähiopintoina kampuksella.

Osaamiskokonaisuudet ja yksittäiset opintojaksot sopivat osaamisen kehittämiseen tutkintoa lyhemmässä ajassa työelämässä oleville. Tarjontamme laajenee ensi lukuvuonna uusilla opintojaksoilla ja osaamiskokonaisuuksilla.  Syksystä alkaen pilotoimme opintojaksoja syksyllä 2023 voimaan tulevista uusista AMK-tutkintojen opetussuunnitelmista. Humakin avoimessa AMK:ssa voit parantaa myös suomen, ruotsin tai englannin kielen kielitaitoasi sekä hyödyntää viittomakielen opintotarjontaamme.

Hyödynnä alennukset

Tarjoamme avoimen AMK:n opintoja 50% alennuksella työttömille ja kokoaikaisesti lomautetuille, Humakista valmistuneille alumneille ja eläkeläisille. Katso tarkemmat tiedot alennuksista ja ohjeet alennusten hyödyntämiseen verkkokaupastamme.

Ilmoittautuminen alkaa 1.8. kello 12.00

Tutustu koko tarjontaan Humakin verkkokaupassa ja ilmoittaudu 1.8.2022 klo 12.00.