Avoimen AMK:n seuraavan lukuvuoden opinnot julkaistaan 31.5.

Piirretty hahmo joka keinuu keinussa, joka on kiinnitetty pilveen

Lukuvuoden 2021-2022 avoimen AMK:n opintotarjonta julkaistaan Humakin verkkokaupassa maanantaina 31.5.2021. Silloin verkkokauppaan tulee näkyviin tutustuttavaksi suurin osa seuraavan lukuvuoden opinnoista. Opinnot toteutetaan syksystä 2021 alkaen. Ilmoittautuminen opintoihin alkaa 2.8.2021.

Uutuuksia ja vanhoja suosikkeja

Seuraavan lukuvuoden tarjonnassamme on muun muassa polkuopintoja lähes kaikkiin Humakin (AMK)- ja (ylempi AMK)-koulutuksiin. Polkuopinnot sopivat esimerkiksi yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa jääneille, jotka haluavat hyödyntää välivuoden opiskelemalla avoimessa AMK:ssa tai henkilöille, jotka haluavat tutustua alaan ennen kuin päättävät hakeutumisesta tutkinto-opiskelijaksi. Polkuopintoja tarjotaan suoritettavina sekä kokonaan verkossa että Humakin kampuksilla ensimmäisen vuoden tutkinto-opiskelijoiden ryhmissä.

Tarjontaan on tulossa myös uusia useammasta opintojaksosta koostuvia osaamiskokonaisuuksia esimerkiksi nuorisotyöstä, järjestötyöstä, työyhteisöjen kehittämisestä sekä kouluttajan digitaidoista. Tarjonnassa on myös kulttuuri- ja tapahtuma-alan toimijoille osaamisen täydentämiseen soveltuva “COSM: Culture, Organisation & Sustainability Management” -osaamiskokonaisuus.

Uusista opintojaksoista mainittakoon viittomakieltä osaaville tarjottava uusi opintojakso “Mielikuvasta viittomiseen”. Tarjontaan on tulossa lisää myös uudistetun ylemmän AMK-tutkinnon opintojaksoja verkko-opintoina. Opinnot soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi Humakista AMK-tutkintoon valmistuneille alumneille.

Työttömille ja lomautetuille maksuttomat opinnot vuoden loppuun

Tarjoamme avoimen AMK:n opinnot maksutta työttömille ja kokoaikaisesti lomautetuille vuoden 2021 loppuun saakka. Maksuttomuus on voimassa, kun ilmoittautuminen tehdään viimeistään 31.12.2021.

Näin hyödynnät alennuksen:

Opintoihin ilmoittaudutaan Humakin verkkokaupassa. Merkitse verkkokaupassa tilitietoihisi alennusperusteeksi työtön, jolloin saat verkkokaupassa ilmoittautuessasi opinnot automaattisesti ilmaiseksi.

Tarkemmat ilmoittautumisohjeet ja ohjeet, miten toimitat todistuksen työhaun voimassaolosta löydät verkkokaupasta.

Avoimen opinnot ovat avoimia kaikille

Humakin avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen niin alan vaihtajille, korkeakouluopinnoista kiinnostuneille, työelämässä toimiville osaamisen täydentäjille kuin yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa jääneillekin.

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella Humanistisen ammattikorkeakoulun AMK- ja ylempi AMK -tutkintoihin sisältyviä opintojaksoja iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Humakin avoimessa AMK:ssa opiskelevista nuorin on tällä hetkellä 12-vuotias ja vanhin 77-vuotias, joten mikä tahansa on sopiva ikä opiskella avoimessa!

Klikkaa verkkokauppaamme alla olevasta bannerista:

Keltapohjainen avoin AMK yleisbanneri, jossa verkkokaupan osoite, graafinen lintu puhekuplalla.