Liittyviä tiedostoja

Liittyvää sisältöä

Ladattavia tiedostoja

Avoin AMK esite

Linkkejä:

Verkkokauppa

Humakin avoimen AMK:n verkkokauppa avautuu lukuvuoden 2019-2020 toteutuksille 1.8. kello 12.00.

Työyhteisön kehittäjän kaksi opintokokonaisuutta tulivat myyntiin 1.7. kello 12.00. Opintoihin voi ilmoittautua edelleen, niin kauan kuin paikkoja riittää.

Verkkokaupassa voit ilmoittautua Humakin suosittuihin väyläopintoihin, ostaa yksittäisiä opintojaksoja tai valita useamman opintojakson laajuisista täydennyskoulutuspaketeista. Mikäli olet kiinnostunut avoimessa opiskelusta, lue uutinen huolella.

Löydät verkkokaupan osoitteessa https://kauppa.humak.fi.

Luo tunnus verkkokauppaamme hyödyntääksesi alennukset

Kirjautumalla verkkokauppaan pääset tekemään ostoksia, hyödyntämään maksukattoa ja alennuksia.

Kaikki käyttäjät luovat kauppaan tunnuksen. Mikäli olet Humakin alumni, eläkeläinen tai työtön, niin muista kertoa siitä rekisteröitymisen yhteydessä. Vain siten, voit hyödyntää näille ryhmille kaupassamme myönnettävän 50% alennuksen.

Avoimen amk:n opintomaksuissa on lukuvuosittainen maksukatto 300 euroa. Maksukaton saavuttamisen jälkeen verkkokaupasta tehdyt ostokset ovat ilmaisia. Huomaathan, että joissain väyläopintopaketeissa ei toteuteta alumni-eläkeläis-työtön -alennuksia, koska opiskelupaketin kokonaissumma ylittää maksukaton, kun kaikki kurssit on valittuna. Maksukatto nollataan joka lukuvuoden lopussa.

Mikäli hyödynnät alennusperustetta, muistathan lähettää todistuksen työttömyydestäsi tai eläketodistuksen välittömästi oston jälkeen osoitteeseen avoinamk@humak.fi

Huomaathan, ettei alennuksia tai maksukattoa myönnetä Humakin opintokokonaisuuksista. Opintokokonaisuudet ovat laajempia 10 – 30 opintopisteen paketteja, jotka voivat koostua esimerkiksi useammasta opintojaksosta.

Verkkomaksut välitetään monesta verkkokaupasta tutun Paytrail -verkkomaksupalvelun kautta. Huomaathan, että mikäli valitset Collector Bank -laskutuksen, käsittelyaika on pidempi. Tutustu tarkemmin Humakin avoimen ammattikorkeakoulun maksu- ja peruutusehtoihin sekä ilmoittautumisohjeisiin

Lataa avoimen AMKin esite klikkaamalla kuvaa.

Toimi näin oston jälkeen

Onnistuneen verkkokauppamaksun jälkeen selaimeesi avautuu lomake, johon sinun on täytettävä tiedot opintotilin luomista varten. Opetusministeriö edellyttää meitä keräämään kyseiset tiedot ja tarvitsemme niitä luodaksemme sinulle tilin digikampuksemme palveluihin.

Tilausten käsittelyaika varsinkin lukuvuoden alussa saattaa venyä. Odotathan viestiä meiltä kärsivällisesti. Mikäli viestiä ei kuulu, tarkista:

 • Täytitkö henkilötietosi oston jälkeen tulleelle lomakkeelle?
 • Saitko kuitin verkkokauppaostoksesta sekä verkkokaupasta että paytrailista (tarkista kaikki sähköpostikansiosi)?
 • Oletko alennusperusteinen opiskelija, mutta et ole lähettänyt todistusta alennusperusteisuudestasi?

Kun olet saanut avoimen amk:n opintosihteeriltä kirjautumistunnukset Moodleen voit alkaa tutustua opintoihisi. Tarkistathan opintojaksoihin mahdollisesti liittyvät webinaari- ja lähiopetusajat kunkin kurssin tiedoista. Osa ajoista saattaa täydentyä myöhemmin ja varaamme oikeuden muutoksiin.

Huomioithan rekisteröityessäsi, että vanhat sähköpostipalvelut, kuten hotmail.com tai jippii.fi eivät ole palveluntarjoajien aktiivisessa ylläpidossa. Ne eivät vastaanota rekisteröitymispalveluiden automaattisia viestejä. Tämä tarkoittaa, että asiakkaalle ei tule 1) rekisteröitymisviestiä eli käyttäjätunnusta ja salasanaa verkkokauppaan eikä 2) salasanan palautusviestiä. Ole hyvä ja käytä siis jotain muuta sähköpostia rekisteröityessäsi palveluumme. Ongelmatilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä joko chatin kautta tai avoinamk@humak.fi.

Väyläopintojen valinta verkkokaupassa on tehty helpoksi

Väyläopintojen valinta verkkokaupastamme on helppoa. Klikkaa Kurssit -välilehdellä Väyläopintokokonaisuus (30-60 op)-nappia ja saat pikavalinnan seuraaviin opintoihin.

 • Kulttuurituottaja (AMK) -väyläopinnot (60)
 • Tulkki (AMK), Viittomakielentulkkaus -väyläopinnot, Helsinki (60)
 • Tulkki (AMK), Puhevammaisten tulkkaus ja kommunikaatio-ohjaus -väyläopinnot, Kuopio 60)
 • Yhteisöpedagogi (AMK) -väyläopinnot (60)
 • Yhteisöpedagogi (AMK) -TYKE, työyhteisön kehittäjä -väyläopinnot (60)

Tulkki (AMK) -koulutuksen väyläopintojen sisältö sovitaan kunkin koulutettavan kanssa henkilökohtaisesti. Ilmoittautuminen tapahtuu samassa väyläopintokokonaisuus -paketin ostamalla.

Klikkaa linkistä avoimen AMK:n verkkokauppaan.

Kulttuurituottaja-opintojen väyläopinnoissa opiskelija voi koota haluamansa 10 + 50 op:n kokonaisuuden väyläopintojaksoista. Opinnoista 10 opintopistettä ovat pakollisia opintoja (opiskeluvalmiudet ja Suomen kieli ja viestintä) ja ne ovat pakollisia. Loput 50 opintopistettä opiskelija voi koota vapaasti valittavista opinnoista suhteutettuna omaan aikatauluunsa. Monesta opintojaksosta on useampi toteutus ja opintojakson alussa ilmoitetaan, millä jaksolla opinnot suoritetaan. Tutustu tarkemmin: Väyläkriteerit kulttuurituotanto 

Yhteisöpedagogi (AMK) väyläopinnoissa opintojaksot suoritetaan väyläopintokriteereiden mukaisesti. Syksyllä aloittavat väyläopiskelijat opiskelevat 60 opintopisteen kokonaisuuden. Verkkokaupasta ostat koko väyläopintopaketin kerrallaan. Tutustu tarkemmin: Väyläkriteerit yhteisöpedagogi

Työyhteisön kehittäjä, yhteisöpedagogi (AMK) väyläopinnoissa opinnot on koottu yhteen pakettiin. Opintojaksot eivät ole erikseen ostettavissa verkkokaupassamme pakollisia opintojaksoja lukuun ottamatta. Tutustu tarkemmin: Väyläkriteerit työyhteisön kehittäjä

Tulkki (AMK) -koulutuksen väyläopintoihin ilmoittaudutaan ostamalla väyläopintojen pakolliset opintojaksot. Itse väyläopintojen profiili, laajuus ja opiskeltavat opintojaksot laaditaan yhdessä valmentajan kanssa kunkin opiskelijan kanssa henkilökohtaisesti. Opintomaksun suuruus riippuu opiskeltavien opintojaksojen määrästä. Tutustu tarkemmin: Väyläkriteerit tulkkaus

YP-TYKE opintokokonaisuudet myyntiin 1.7.

Tarjoamme mahdollisuuden opiskella opetussuunnitelman mukaisia Työyhteisön kehittäjäopintoja väyläopintoina ja osaamiskokonaisuuksina. Olemme koonneet opintojaksot kahteen temaattiseen kokonaisuuteen (á hinta 300 euroa, ei alennuksia). Käytännön toteutus tehdään integroidusti tutkintotavoitteisen opetuksen kanssa. Opintokokonaisuus I:een voidaan ottaa kymmenen opiskelijaa ja opintokokonaisuus II:een 20.

YP-TYKE täydennyskoulutus I (30 op)

 • Yhteisöpedagogi työyhteisön kehittäjänä
 • Muuttuva työelämä ja uudet työn muodot
 • Yhteistoiminta
 • Valmentava työote
 • Työsuhdeasiat
 • Yhteiskunnallinen vaikuttaminen

YP-TYKE täydennyskoulutus II (30 op)

 • Suorituksen johtaminen ja palkitseminen
 • Hyvä hallinnointi ja työnantajakuvan rakentaminen
 • Työterveys ja työhyvinvointi

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vapaaehtoistoiminnan johtaminen -täydennyskoulutus

Syksyllä alkavaan ja keväälle etenevään Vapaaehtoistoiminnan johtaminen (15 op) -opintokokonaisuuteen voi ilmoittautua verkkokaupan avauduttua. Vapaaehtoistoiminnan johtaminen -opintokokonaisuus antaa valmiudet suunnitella, johtaa ja kehittää vapaaehtoistoimintaa erilaisissa organisaatioissa ja eri toimialoilla: kulttuuritapahtumissa, festareilla, liikuntaorganisaatioissa, järjestöissä sekä sosiaali- ja terveysalan järjestöissä.

—”Koulutus sopii hyvin vapaaehtoistoiminnan kehittäjille, koordinaattoreille, ohjaajille ja tuottajille erilaisissa organisaatioissa”, sanoo koulutuksesta vastaava lehtori Juha Iso-Aho. Hänen oma kokemuksensa vapaaehtoistoiminnasta ja erityisesti kouluttamisesta tuovat kiinnostavia näkökulmia.

Opintojakso koostuu kolmesta viiden opintopisteen moduulista, joissa kussakin on kolme lähiopetuspäivää.

Yhtenä ensimmäisistä korkeakouluista

Humak oli yksi ensimmäisiä ammattikorkeakouluja, joilla on käytössä omalla verkkosivustolla pyörivä verkkokauppa maksupalveluominaisuuksineen. Verkkokauppa on toteutettu yhteistyössä turkulaisen mainostoimisto Kanavan kanssa.

— “Kesäisestä verkkokauppaprojetista on tullut jo perinne. Ilmoittautumistauon aikana on hyvä mahdollisuus kehittää palvelua eteenpäin. Olen tyytyväinen siihen, kuinka olemme saaneet hiottua kaupan asiakaskokemusta sekä toteuttaneen ison integrointiprojektin, joka meille tuli uuden oppilaitospalvelun Pepin myötä. Tämä tarjosi samalla oivan mahdollisuuden uudistaa kauppaa aikaisempaa enemmän”, kertoo Humakissa kaupan suunnittelusta vastannut viestintäpäällikkö Jarmo Röksä.

Jatkossa verkkokauppaan tuodaan myytäväksi myös Humak-brändättyjä tuotteita.

—Tietopalvelut eivät kuitenkaan ole koskaan täysin valmiita ja jatkamme pikselien hiomista ja stilisointia myös julkistuksen jälkeen. Uskon kuitenkin, että aiempaa helpompi ilmoittautuminen otetaan avoimen opiskelijoiden kautta hyvin vastaan. Otan mielelläni palautetta vastaan, Röksä kannustaa. Palautetta voi antaa vaikkapa chatissa tai sähköpostilla. Chat päivystää 1.8. ja siellä opastetaan tarvittaessa opiskelijoita ostotilanteen yhteydessä.