Avoin AMK verkkokauppamme aukeaa 1.8. kello 12.00 – lue vinkit ilmoittautumiseen

Valkoinen pilkullinen lintu lentää vasemmalle.

Humakin avoimen ammattikorkeakoulun ilmoittautuminen alkaa verkkokaupassamme 1.8.2022 kello 12.00. Opetustarjonta on tutustuttavissa jo kesän aikana. Tutustu myös tämän uutisen vinkkilistaamme, jotta opintojen valinta ja ostotapahtumasi sujuisi mahdollisimman sujuvasti. Kauppa on osoitteessa https://kauppa.humak.fi/.

Kokosimme avoimen AMK:n opintoja suunnitteleville koosteen usein kysytyistä kysymyksistä ja vinkeistä, joilla opintojen ostaminen verkkokaupassamme sujuisi helposti ja mutkattomasti.

Bannerikuva Avoimen AMKin myynnin aloituksesta 1.8.2022 kello 12, kuvituskuvana graafinen ihmishahmo istumassa jalat koukussa ja tietokone sylissä.

Vinkkilista avoimen AMKin opintoihin ilmoittautumiseen

Mistä löydän opetustarjonnan, maksuehdot ja voin tehdä ilmoittautumiset sekä maksaa ostokset?

Alennukset ja maksuttomat opinnot

 • Humak tarjoaa 50 % alennuksen valtaosaan avoimen AMK:n opinnoista työttömille ja lomautetuille, Humakista tutkintoon valmistuneille alumneille ja eläkeläisille. Todistus työnhaun voimassaolosta tai kopio eläkekortista tulee toimittaa ilmoittautumisen yhteydessä täytettävän avoimen AMK:n henkilötietolomakkeen liitteenä tai viimeistään 7 vrk sisällä ilmoittautumisen jälkeen lomakkeella.
 • Ilmaisilla kurkistuskursseilla pääset tutustumaan eri koulutuksiimme. Opinnot ovat laajuudelta 2 op tai 3 op.

Henkilökohtaista ohjausta on saatavilla opintojen suunnitteluun

 • Opintojaksojen lehtorien ja polkuopintojen HOPS-ohjaajien yhteystiedot löytyvät verkkokaupastamme kurssiesittelyjen yhteydestä.
 • Järjestämme infotilaisuuden avoimen opinnoista ja ilmoittautumisesta perjantaina 29.7. klo 14-15.00. Info järjestetään Zoomissa.
 • Yhteisöpedagogin avoimen AMK:n opinnoista kiinnostunut saa neuvontaa jo kesällä. Lehtori Minna Rajalin päivystää yhteisöpedagogi (AMK) kysymyksien osalta ajalla 28.7.- 29.7. ja 1.8.-2.8. klo 9-11 ja 13-15 (2.8. vain 9-11) numerossa 0400 349 356.

Henkilökohtainen asiakastili huomioi lukuvuoden opintomaksut

 • Voit rekisteröityä ja luoda asiakastilin verkkokauppaan jo etukäteen. Muista merkitä asiakastilillesi myös mahdollinen alennusperusteesi.
 • Henkilötiedot opiskelijarekisteriä varten kerätään henkilötietolomakkeella, joka löytyy verkkokaupasta.
 • Paljon opintoja suorittava hyötyy henkilökohtaisesta maksukatosta. Ostetut opinnot kirjautuvat henkilökohtaiselle asiakastilille ja huomioituvat lukuvuoden aikana tehtävien opintojen maksuissa.
  • muistathan, että edeltävä tilaus täytyy olla käsitelty Humakissa ennen kuin maksusuorituksesi siirtyy maksukattolaskuriin
 • Yhden lukuvuoden (1.8.-31.7.) maksukatto on 300 euroa, jonka täytyttyä loppulukuvuoden aikana ostettavat opinnot ovat pääsääntöisesti ilmaisia. Lue maksukaton ehdoista verkkokaupastamme.

Onnistunut maksusuoritus ja henkilötietojen toimittaminen takaa paikan opintoihin

 • Opinnot maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Verkkomaksuun tarvittavat koodit/välineet kannattaa varata saataville tehdessä opintovalintoja.
 • Huomioi, että opintojen siirtäminen verkkokaupan ostoskoriin tai tilauksen tekeminen ilman maksua ei vielä varaa paikkaa opintoihin.
 • Vasta onnistuneesti loppuun suoritettu maksusuoritus ja henkilötietojen toimittaminen lomakkeella varmistavat opiskelupaikan valittuihin opintoihin.
 • Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, kun olet maksanut ja olemme vastaanottaneet tilauksesi.
 • Mikäli et voi käyttää verkkopankki- tai luottokorttimaksua tai joku muu taho maksaa opintosi, voi opintomaksun maksaa Humakin avoimen ammattikorkeakoulun pankkitilille. Ole silloin yhteydessä avoinamk@humak.fi -osoitteeseen, niin saat ohjeet maksun suorittamiseen.

Opiskelija- ja opintotietojen käsittelyn jälkeen lähetämme kirjautumisohjeet

 1. Maksusuorituksen suorittamisen ja henkilötietolomakkeen täyttämisen jälkeen opiskelijahallintomme käsittelee tilauksen sekä tallentaa opiskelijatiedot oppilaitosjärjestelmäämme. Huomioithan, että käsittely saattaa viedä useita päiviä kiireestä riippuen. Erityisesti elokuussa käsittelyaika saattaa venyä.
 2. Ohjeet käyttäjätunnusten aktivointiin ja oppimisympäristöön kirjautumisesta saat sähköpostilla, kun ilmoittautumisesi on käsitelty. Ohjeet opintojen suorittamiseen löytyvät oppimisympäristö Hoodlesta viimeistään opintojen alkaessa.

Muista, että opintomaksusi kertyy maksukattolaskuriin vasta, kun tilauksesi on käsitelty loppuun!

Verkkosivuiltamme löytyy apua eri opiskeluvaiheisiin

Uutinen julkaistu 26.7.2022.

Keltapohjainen avoin AMK yleisbanneri, jossa verkkokaupan osoite, graafinen lintu puhekuplalla.
Humakin avoimen AMKin opintoihin ilmoittaudutaan ja ne maksetaan verkkokaupassa. Klikkaa yllä olevaa banneria päästäksesi verkkokauppaan.