Kesä on oivallinen aika päivittää osaamista – ilmoittaudu viimeistään 22.5.

Suuri harmaa lintu lentää vauhdikkaasti.

Humakin avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden päivittää osaamista kesälläkin. Tarjoamme useita itsenäisesti ja omaan tahtiin suoritettavia verkko-opintojaksoja, joten opiskelu onnistuu vaikka laiturin nokasta.

Tarjolla itsenäisesti omaan tahtiin suoritettavia opintoja

Kesällä on mahdollista kehittää mm. johtamisen osaamista Humakin suosituilla opintojaksoilla. Tarjolla on AMK-tasoinen Johtaminen ja työyhteisötaidot 5 op -opintojakso, joka on johtamisen ja työyhteisötaitojen peruskurssi, ja ylempi AMK-tasoinen Esimiestyö ja johtaminen 5 op -opintojakso, jonka oppeja voi soveltaa omalla ammattialalla.

Taiteen sisätöihin, taiteilijan työhön ja suomalaisen taide- ja kulttuurikentän rakenteeseen pääsee tutustumaan Kulttuurin ja taiteen tuntemus 10 op -opintojaksolla.

Henkilökohtaiset taloustaidot otetaan haltuun suositulla Henkilökohtaisen talouden hallinta 5 op -opintojaksolla.

Kohtaatko työssäsi tai arjessasi henkilöitä, joiden kanssa sinulla ei ole yhteistä kieltä? Tai vaikeutuuko vuorovaikutus keskustelukumppanin kielellisten haasteiden vuoksi? Tule tutustumaan kuvakommunikaatioon, sen käyttöön ja erilaisiin menetelmiin Kuvakommunikaation perusteet 5 op -opintojaksolla.

Farkkutakki ja avoinna oleva kirja kesäisellä nurmikolla.

Mikä ihmeen kielellinen saavutettavuus? Humakin Kielellinen saavutettavuus 5 op -opintojakso tarjoaa erilaisia näkymiä kielellisen saavutettavuuteen. Opintojaksolla perehdytään yhdenvertaisuuden, lainsäädännön ja palvelumuotoilun näkökulmista kielelliseen saavutettavuuteen. Opintojaksolla käsitellään muun muassa saavutettavaa viestintää, selkokieltä, tekstittämistä ja erilaisia kielikäsityksiä.

Työelämämme on yhä moninaisempi, ja vuorovaikutusosaaminen on yksi tärkeimmistä työelämän taidoista. Vuorovaikutuksen monimuotoisuus työelämässä 3 op -opintojaksolla syvennät vuorovaikutusosaamistasi. Opit ymmärtämään ja tarkastelemaan vuorovaikutusta monikanavaisena- ja muotoisena ilmiönä, joka rakentuu kielen lisäksi monenlaisista muistakin keinoista. Opintojakso on tarjolla myös englanniksi.

Kehitä kielitaitoasi

Kesän opintotarjonnassamme on myös itsenäisesti ja omaan tahtiin suoritettavia kieliopintoja, jotka soveltuvat kaikille, jotka haluavat parantaa kielitaitoaan. Kursseilla on runsaasti erilaisia kielentuottamis- ja ymmärtämis- sekä sanastotehtäviä. Opiskelija perehtyy itsenäisesti erilaisiin materiaaleihin ja tekee tehtäviä niiden pohjalta.

Opinnoista on tarjolla kaksi toteutusta. Avoimen AMK:n polkuopiskelijoiden kannattaa valita toteutuksista se, jossa on AMK-tutkinnon pakollisilta kieliopinnoilta vaadittava loppukoe. Niille, jotka vain haluavat parantaa kielitaitoaan, suosittelemme toteutusta, jossa ei ole loppukoetta.

Englanti (Yhteisöpedagogi) 5 op: Loppukoe TAI Ei loppukoetta

Englanti (Kulttuurituottaja) 5 op: Loppukoe TAI Ei loppukoetta

Ruotsin kielen valmentavat opinnot 3 op

Suomea suomeksi edistyneille 5 op

Swedish for beginners 1. 5 op

Matkapuhelin, muistivihko, lyijykynä, silmälasti, kannettava tietokone ja viherkasvi valkoisella alustalla.
Kuva: Unsplash

Ilmoittaudu viimeistään 22.5.

Kesäopinnot toteutetaan pääsääntöisesti 1.6.-31.7. Tutustu koko kesän opintotarjontaan Avoimen AMK:n verkkokaupassamme.

Kesän opintoihin ilmoittautuminen jatkuu 22.5.2022 saakka.

Tutustu myös avoimen AMK:n Ilmoittautumisohjeisiin, alennuksiin ja peruutusehtoihin.

Seuraavan lukuvuoden opinnot

Julkaisemme lukuvuoden 2022-2023 opintotarjonnan tutustuttavaksi verkkokaupassa keskiviikkona 1.6.2022. Ilmoittautuminen alkaa 1.8.2022.