Avoin AMK verkkokauppamme aukeaa 2.8. kello 12.00 – lue UKK-vinkit ilmoittautumiseen

Pitkähiuksinen piirretty hahmo puhuu ja hänen suusta tulee valkoinen puhekupla.

Humakin avoimen ammattikorkeakoulun ilmoittautuminen alkaa verkkokaupassamme 2.8.2021 kello 12.00. Opetustarjonta on tutustuttavissa jo kesän aikana. Tutustu myös tämän uutisen vinkkilistaamme, jotta opintojen valinta ja ostotapahtumasi sujuisi mahdollisimman sujuvasti. Kauppa on osoitteessa https://kauppa.humak.fi/.

Kokosimme avoimen AMK:n opintoja suunnitteleville koosteen usein kysytyistä kysymyksistä ja vinkeistä, joilla opintojen ostaminen verkkokaupassamme sujuisi helposti ja mutkattomasti.

Avoin AMK: Kurkistuskurssit, osaamiskokonaisuudett, kieliopinnot, polkuopinnot, ylempi amk ja AMK.

Vinkkilista avoimen AMKin opintoihin

Mistä löydän opetustarjonnan, maksuehdot ja voin tehdä ilmoittautumiset sekä maksaa ostokset?

Alennukset ja maksuttomat opinnot

 • Humak tarjoaa 31.12.2021 saakka avoimen AMK:n opintoja ilmaiseksi työttömille ja lomautetuille. Todistus työnhaun voimassaolosta tulee toimittaa ilmoittautumisen yhteydessä täytettävän avoimen AMK:n henkilötietolomakkeen liitteenä tai viimeistään 7 vrk sisällä ilmoittautumisen jälkeen lomakkeella.
 • Humakista tutkintoon valmistuneet alumnit ja eläkkeensaajat (kopio eläkekortista) saavat valtaosalle avoimen AMKin opinnoista 50% alennuksen.
 • Ilmaisilla kurkistuskursseilla pääset tutustumaan eri koulutuksiimme. Opinnot ovat laajuudelta 2 op tai 3 op.

Henkilökohtaista ohjausta on saatavilla opintojen suunnitteluun

 • Opintojaksojen lehtorien ja polkuopintojen HOPS-ohjaajien yhteystiedot löytyvät verkkokaupastamme kurssiesittelyjen yhteydestä.
 • Järjestämme infotilaisuuden avoimen opinnoista ja ilmoittautumisesta pe 30.7. klo 14-15.30. Info järjestetään Zoomissa.
 • Yhteisöpedagogin avoimen AMK:n opinnoista kiinnostunut saa neuvontaa jo kesällä. Lehtori Minna Rajalin päivystää yhteisöpedagogi (AMK) kysymyksien osalta ajalla 28.7.-2.8. numerossa 0400 349 356.

Henkilökohtainen asiakastili huomioi lukuvuoden opintomaksut

 • Voit rekisteröityä ja luoda asiakastilin verkkokauppaan jo etukäteen. Muista merkitä asiakastilillesi myös mahdollinen alennusperusteesi.
 • Henkilötiedot opiskelijarekisteriä varten kerätään henkilötietolomakkeella, joka löytyy verkkokaupasta.
 • Paljon opintoja suorittava hyötyy henkilökohtaisesta maksukatosta. Ostetut opinnot kirjautuvat henkilökohtaiselle asiakastilille ja huomioituvat lukuvuoden aikana tehtävien opintojen maksuissa.
  • muistathan, että edeltävä tilaus täytyy olla käsitelty Humakissa ennen kuin maksusuorituksesi siirtyy maksukattolaskuriin
 • Yhden lukuvuoden (1.8.-31.7.) maksukatto on 300 euroa, jonka täytyttyä loppulukuvuoden aikana ostettavat opinnot ovat pääsääntöisesti ilmaisia. Lue maksukaton ehdoista verkkokaupastamme.

Onnistunut maksusuoritus ja henkilötietojen toimittaminen takaa paikan opintoihin

 • Opinnot maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Verkkomaksuun tarvittavat koodit/välineet kannattaa varata saataville tehdessä opintovalintoja.
 • Huomioi, että opintojen siirtäminen verkkokaupan ostoskoriin ei vielä varaa paikkaa opintoihin.
 • Vasta onnistuneesti loppuun suoritettu maksusuoritus ja henkilötietojen toimittaminen lomakkeella varmistavat opiskelupaikan valittuihin opintoihin.
 • Suoritetuista maksuista lähetetään vahvistus sähköpostilla.
 • Mikäli et voi käyttää verkkopankki- tai luottokorttimaksua tai joku muu taho maksaa opintosi, voi opintomaksun maksaa Humakin avoimen ammattikorkeakoulun pankkitilille. Ole silloin yhteydessä avoinamk@humak.fi -osoitteeseen, niin saat ohjeet maksun suorittamiseen.

Työttömille ja lomautetuille opinnot ovat maksuttomia 31.12.2021 asti

Opiskelija- ja opintotietojen käsittelyn jälkeen lähetämme kirjautumisohjeet

 1. Maksusuorituksen suorittamisen ja henkilötietolomakkeen täyttämisen jälkeen opiskelijahallintomme käsittelee tilauksen sekä tallentaa opiskelijatiedot oppilaitosjärjestelmäämme. Huomioithan, että käsittely saattaa viedä useita päiviä kiireestä riippuen. Erityisesti elokuussa käsittelyaika saattaa venyä.
 2. Ohjeet käyttäjätunnusten aktivointiin ja oppimisympäristöön kirjautumisesta saat sähköpostilla, kun ilmoittautumisesi on käsitelty. Ohjeet opintojen suorittamiseen löytyvät oppimisympäristö Hoodlesta opintojen alkaessa.

Muista, että opintomaksusi kertyy maksukattolaskuriin vasta, kun tilauksesi on käsitelty loppuun!

Verkkosivuiltamme löytyy apua eri opiskeluvaiheisiin

 

Avoimen AMK:in info 30.7.2021:

 

Keltapohjainen avoin AMK yleisbanneri, jossa verkkokaupan osoite, graafinen lintu puhekuplalla.