Humak tarjoaa laajalti eri koulutusalojen opintojaksoja Avoimen AMK:n kautta. Opinnot ovat avoimia kaikille, ja itseäsi kiinnostavat opintojaksot voit kätevästi ostaa suoraan Humakin verkkokaupasta. Tarjottavat kurssit ovat ilmaisia lomautetuille ja työttömille kun ilmoittaudut 24.5.2021 mennessä.
Humakin Avoimen AMK:n kursseihin pääset tutustumaan yllä olevasta bannerista. Englanninkielinen kurssitarjonta löytyy verkkokaupan englanninkielisestä versiosta. Pysy kuulolla, sillä englanninkielinen kurssitarjonta laajenee lähiaikoina useilla syyslukukaudelle tarjottavilla kursseilla! Luvassa muun muassa seikkailullisia, pedagogisia ja kulttuuripainotteisia opintojaksoja.
Millaisia virtuaalialustoja tapahtumille on tarjolla ja mitä virtuaalitapahtuman tuotannossa tulee huomioida? Maaliskuussa starttaava Digitaaliset toimintaympäristöt (5 op) -opintojakso keskittyy striimauksen, virtuaalialustojen ja lisätyn todellisuuden (AR) hyödyntämiseen osana tuotantoja. Opintojakso on suunnattu erityisesti tapahtuma- ja kulttuurituottajille, tapahtumavastaaville sekä kaikille digitaalisista toimintamahdollisuuksista kiinnostuneille. Opintojakso on osa kulttuurituottaja (AMK) -väyläopintoja.
Opintojakson aikana toteutetaan striimausta, virtuaalitapahtumaa tai lisättyä todellisuutta hyödyntävän digitaalisen tapahtuman tuotantosuunnitelma. Kurssi koostuu kuudesta webinaarista, joiden aikana käsitellään digitaalisten toimintaympäristöjen eri aihepiirejä. Webinaareissa vierailee aiheiden asiantunteja, ja aihepiirejä lähestytään tapausesimerkkien avulla. Opintojakson aikana ideoidaan ratkaisuja muun muassa aidon vuorovaikutuksen ja ansaintalogiikan haasteisiin.
Tutustu Digitaaliset toimintaympäristöt (5 op) -opintojaksoon ja muuhun Avoin AMK -kurssitarjontaan verkkokaupassamme. Viimeinen ilmoittautumispäivä 14.03.2021.
Viittomakielen opetus on osa Humakin ydinosaamista, mutta paljonko tiedät maamme tärkeän kieli- ja kulttuurivähemmistön– viittomakielisten–kulttuurista? Silmäys kuurojen historiaan -opintojaksolla tutustutaan kuurojen historiaan sekä yhteisön kulttuuriin, tapoihiin, ilmiöihin ja tapahtumiin.
Verkossa itsenäisesti suoritettava opintojakso vastaa muun muassa seuraaviin kysymyksiin: mitä tarkoitetaan kuurojen kulttuuripäivillä ja mihin viitataan kuurotietoisuudella tai audismilla. Lisäksi saadaan myös tietämystä viittomakielisen vuorovaikutuksen perusteista.
Opintojakson tavoitteena on laajentaa opiskelijan tietoa kuurojen historiasta ja asemasta kulttuurivähemmistönä. Lue lisää verkkokaupasta. Viimeinen ilmoittautumispäivä 24.05.2021.
Taloudenhallinta voi aika ajoin osoittautua haasteelliseksi, etenkin opiskeluaikoina. Siksi onkin tärkeää tuntea ja osata talouden hallinnan perusteet, tutustua talouden suunnitteluun ja seurannan työkaluihin. Opintojakso perehdyttää muun muassa säästö- ja sijoitusmahdollisuuksiin, velkaan ja eläkkeen kertymiseen. Opintojakson tavoitteena on parantaa opiskelijan taitoja seurata ja hallinnoida omaa talouttaan, etsiä ratkaisuja talous- ja velkaongelmiin ja esitellä erilaisia säästö- ja sijoitusmahdollisuuksia.
Kesän 2020 opintojaksolle osallistuneista 88% antoi kurssille arvosanan 4 tai 5 (asteikolla 1-5). Alla muutamia opiskelijapalautteita. Lue taloudenhallinnasta lisää Lehtori Sari Peltolan blogikirjoituksesta.
“Lähes kaikki tosielämän tehtävät ja taidot mitä tulee tarvitsemaan tulevaisuudessa”
“Tosi hyvät kurssimateriaalit, laaja ja monipuolinen, ajantasaista infoa ja kiinnostavaa, opettaja oli selvästi kiinnostunut itse aiheesta ja oli myös todella avulias, opiskelijoille kiinnostavat aiheet.”
Tutustu muuhun Avoin AMK -kurssitarjontaan ja ilmoittaudu kurssille verkkokaupan kautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä kurssille on 24.05.2021.