Ei sutta eikä sekundaa, vaan Digivirtaa! – 18-29 -vuotias hae mukaan tuottajavalmennukseen

Punaposkinen iloinen piirretty hahmo hymyilee. Hahmolla on päässään kukkaruukku, jossa kasvaa kasvi.

Oletko kiinnostunut tuottajan hommista, mutta et tiedä, miten päästä mukaan? Hyppää kyytiin verkkovalmennukseen, jossa tutustut tapahtumatuotannon perusteisiin ja pääset toteuttamaan oman digitaalisen tuotantoprojektin Uudellamaalla, Kymenlaaksossa tai Etelä-Karjalassa.

Koulutukseen valitaan ensisijaisesti Uudenmaan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueilta 18-29 -vuotiaita nuoria, jotka eivät opiskele eivätkä työskentele päätoimisesti koulutuksen aikana.

Digivirtaa!-hankkeen koulutus toteutetaan verkossa. Ensimmäisen jakson ajankohta on 30.9.-9.12.2021. Toinen koulutusjakso toteutetaan maalis-toukokuussa 2022. Ilmoittautuminen alkaa elokuussa.

Tutustu digitaaliseen tapahtumatuotantoon

Koulutuksen aikana kurkistat digitaalisen tapahtumatuotannon mahdollisuuksiin. Seikkaile virtuaalimaailmassa, avaa ovia lisätyn todellisuuden tarinoihin ja sukella digitapahtumien imuun. Pääset myös ratkomaan projektinhallinnan eri vaiheita digitaalisen tapahtumasuunnittelutyökalun avulla.

Tekniikasta koulutuksessa käydään läpi ääntä, kameratyöskentelyä ja valojen käyttöä. Lisäksi opit esiintymistaitoja striimatuissa tapahtumissa. Oman tuotantosi rakentuessa tutustut myös tapahtumamarkkinointiin. Syksyllä 2021 ja keväällä 2022 järjestetään noin kolmen kuukauden mittainen koulutusjakso verkossa.

Älä enää pähkäile yksin, vaan tule verkostoitumaan nykyisten ja tulevien tapahtuma-alan ammattilaisten kanssa Digivirtaa!-koulutukseen, jossa kartutat uusien taitojen lisäksi myös ansioluetteloasi useilla osaamismerkeillä.

Tutustu lisää digivirtaa.humak.fi ja hae mukaan!

Katso videolta mistä on kyse, äänet kannattaa olla päällä:

Älä hukkaa tätä tilaisuutta!

Teksti: Digivirtaa!-hanke, uutistoim. Humak viestintä Marika Stam.
Video: Digivirtaa!-hanke.