Vielä ehdit! Erillishaku Humakiin käynnissä 15.11. klo 15.00 asti

Piirretty puunoksa, jonka päällä on neljä lintua: yksi iso ja kolme pientä.

Hae erillishaussa Humakiin ajalla 1.-15.11.2021. Haku on tarkoitettu hakijoille, jotka ovat suorittaneet Humakin avoimen ammattikorkeakoulun polku- tai väyläopinnot ja niille opiskelijoille, jotka hakevat siirtoa toisesta ammattikorkeakoulusta Humakiin tai siirtoa Humakin sisällä tutkinnosta toiseen.

Oranssipohjainen erillishakubanneri, graafinen kiikareilla katsova henkilö.
Avoimen AMK:n polku- ja väyläopiskelija – hae tutkinto-opiskelijaksi

Jos  olet suorittanut Humakin avoimessa AMK:ssa polku- tai väyläopinnot ja ne ovat lähes valmiina, voit hakea erillishaussa tutkinto-opiskelijaksi. Paikkoja löytyy Kulttuurituottaja (AMK ja YAMK), Tulkki (AMK) ja Yhteisöpedagogi (AMK ja YAMK) -hakukohteisiin.

Humakin polku- ja väyläopintojen tulee olla suoritettuna 31.12.2021 mennessä.

Jos hakijoita on enemmän kuin aloituspaikkoja, hakijat laitetaan paremmuusjärjestykseen seuraavien kriteerien perusteella: 1) opintomenestys (painotettu keskiarvo) ja 2) Hakuajan loppuun mennessä suoritettujen avoimen AMK:n opintopisteiden määrä suhteessa suoritetun polun tai väylän laajuuteen.

Avoimen AMKin polku- ja väyläopintojen hakukohteet:

Hakukohteet löydät Opintopolusta ja verkkosivuiltamme.

Siirtohaku toisesta suomalaisesta korkeakoulusta tai Humakin tutkinto-ohjelmasta

Siirtohaussa hakeminen edellyttää, että hakijalla on voimassa oleva opiskeluoikeus ja tutkinnon suorittaminen määräajassa on mahdollista. AMK-tutkintoa suorittavilla tulee olla opintosuorituksia vähintään 30 op/ päättyvä lukukausi ja YAMK-tutkintoa suorittavilla vähintään 15 op/ päättyvä lukukausi. Suoritettujen opintojen tulee olla täysimääräisesti hyväksiluettavissa haettavaan tutkintoon.

Siirtohaun hakukohteet:

Hakukohteet löydät Opintopolusta ja verkkosivuiltamme.

Onko tutkintosi jäänyt kesken? Opiskelupaikkoja AMK tai ylempi AMK -tutkintoihin tutkinnon loppuunsaattajille.

Jos sinulla on jäänyt Humakin koulutusaloilla kesken AMK- tai ylempi AMK -tutkinto, voit hakea tutkinnon loppuunsaattajaksi. Voit hakea suorittamaan tutkintoa loppuun, jos AMK-tutkinnostasi puuttuu korkeintaan vuoden opintoja vastaava määrä, eli 60 opintopistettä. Ylempi AMK -tutkinnosta saa puuttua korkeintaan puolet sen laajuudesta.

Tutkinnon loppuunsaattamisen haku:

Jos haluat hakea tutkinnon loppuunsaattajaksi täytä sähköinen lomake.

Lue lisää tai ota yhteyttä Humakin hakijapalveluihin

Erillishaussa haettavat koulutukset alkavat tammikuussa.

Valintapäätökset ilmoitetaan hakijoille viimeistään 26.11.2021.

Lisätietoja hakemisesta löydät Humakin nettisivuilta

Erillishaun hakukohteet löydät Opintopolusta. Täytä hakulomake (avoimen väylä ja siirtohaku) Opintopolussa 15.11.2021 klo 15.00 mennessä.

Kysymyksiä?

Mikäli sinulla on kysyttävää hakemisesta tai hakukohteista, ota yhteyttä Humakin hakijapalveluihin: hakijapalvelut@humak.fi tai +358 29 451 9300 (ma-pe 9-11 & 13-15).

Uutinen julkaistu 28.10.2021