Erillishaku Humakiin alkaa 1.5. klo 8.00 – hae 15.5.2021 klo 15.00 mennessä

Nainen ja mies istuu työpöydän äärellä, jossa on tietokoneita ja muistiinpanovälineitä. Nainen nauraa.
Avoimen AMK:n polku- ja väyläopiskelija – hae tutkinto-opiskelijaksi

Jos polku- tai väyläopintosi ovat lähes valmiit tai olet aiemmin suorittanut Humakin avoimessa AMK:ssa polkuopinnot, voit hakea erillishaussa tutkinto-opiskelijaksi. Paikkoja löytyy Kulttuurituottaja (AMK ja YAMK), Tulkki (AMK) ja Yhteisöpedagogi (AMK ja YAMK) -hakukohteisiin.

Humakin polku- ja väyläopintojen tulee olla suoritettuna 31.7.2021 mennessä.

Jos hakijoita on enemmän kuin aloituspaikkoja, hakijat laitetaan paremmuusjärjestykseen seuraavien kriteerien perusteella: 1) opintomenestys (painotettu keskiarvo), 2) riittävä opetuskielen mukainen kielitaito ja 3) hakuajan loppuun mennessä suoritettujen opintopisteiden määrä.

Hakukohteet löydät Opintopolusta ja verkkosivuiltamme.

Siirtohaku toisesta suomalaisesta korkeakoulusta tai Humakin tutkinto-ohjelmasta

Siirto edellyttää, että hakijalla on voimassa oleva opiskeluoikeus ja tutkinnon suorittaminen määräajassa on mahdollista. AMK-tutkintoa suorittavilla tulee olla opintosuorituksia vähintään 30 op/ päättyvä lukukausi ja YAMK-tutkintoa suorittavilla vähintään 15 op/ päättyvä lukukausi. Suoritettujen opintojen tulee olla täysimääräisesti hyväksiluettavissa haettavaan tutkintoon.

Hakukohteet löydät Opintopolusta ja verkkosivuiltamme.

Onko tutkintosi jäänyt kesken? Opiskelupaikkoja AMK tai ylempi AMK -tutkintoihin tutkinnon loppuunsaattajille.

Jos sinulla on jäänyt Humakin koulutusaloilla kesken AMK tai ylempi AMK -tutkinto, voit hakea  tutkinnon loppuunsaattajaksi. Voit hakea suorittamaan tutkintoa loppuun, jos AMK-tutkinnostasi puuttuu korkeintaan vuoden opintoja vastaava määrä, eli 60 opintopistettä. Ylempi AMK -tutkinnosta saa puuttua korkeintaan puolet sen laajuudesta.

Jos haluat hakea tutkinnon loppuunsaattajaksi täytä sähköinen lomake.

Lue lisää tai ota yhteyttä Humakin hakijapalveluihin

Erillishaussa haettavat koulutukset alkavat elo- tai syyskuussa riippuen koulutuksesta.

Lisätietoja hakemisesta löydät Humakin nettisivuilta

Hakukohteet löydät Opintopolusta. Täytä hakulomake (avoimen väylä ja siirtohaku) Opintopolussa 15.5.2021 klo 15.00 mennessä.

Mikäli sinulla on kysyttävää hakemisesta tai hakukohteista, ota yhteyttä Humakin hakijapalveluihin: hakijapalvelut@humak.fi tai +358 29 451 9300 (ma-pe 9-11 & 13-15)