Erillishaku on käynnissä – hae Humakiin erillishaussa viimeistään 15.11

Nainen ja mies istuu työpöydän äärellä, jossa on tietokoneita ja muistiinpanovälineitä. Nainen nauraa.
Avoimen AMK:n väyläopiskelija – hae tutkinto-opiskelijaksi

Jos väyläopintosi ovat lähes valmiit tai olet aiemmin suorittanut Humakin avoimessa AMK:ssa väyläopinnot, voit hakea erillishaussa tutkinto-opiskelijaksi. Paikkoja löytyy Kulttuurituottaja (AMK) ja Yhteisöpedagogi (AMK) -hakukohteisiin. Voit hakea joko monimuoto- tai verkkototeutuksiin tai päivätoteutuksiin eri kaupunkeihin.

Väyläopintojen (60 op) tulee olla suoritettuna 31.12.2020 mennessä.

Valinta hakijoiden kesken tapahtuu opintomenestyksen perusteella.

Onko tutkintosi jäänyt kesken? Opiskelupaikkoja AMK tai ylempi AMK -tutkintoihin tutkinnon loppuunsaattajille.

Jos sinulla on jäänyt Humakin koulutusaloilla kesken AMK tai ylempi AMK -tutkinto, voit hakea erillishaussa tutkinnon loppuunsaattajaksi. Voit hakea suorittamaan tutkintoa loppuun, jos AMK-tutkinnostasi puuttuu korkeintaan vuoden opintoja vastaava määrä, eli 60 opintopistettä. Ylempi AMK -tutkinnosta saa puuttua korkeintaan puolet sen laajuudesta.

Voit hakea tutkinnon loppuunsaattajaksi kaikkiin Humakin koulutuksiin, lukuun ottamatta Kulttuurituottaja (ylempi AMK) -tutkintoa.

Jos haluat hakea tutkinnon loppuunsaattajaksi, olethan yhteydessä Humakin hakijapalveluihin ennakkoon hakukelpoisuuden selvittämiseksi.

Siirtohaku toisesta suomalaisesta korkeakoulusta tai Humakin tutkinto-ohjelmasta

Siirto edellyttää, että hakijalla on voimassa oleva opiskeluoikeus ja tutkinnon suorittaminen määräajassa on mahdollista. Hakijalla tulee olla riittävästi uuteen tutkintoon hyväksiluettavia opintoja (60 op/lukuvuosi). Opintojen tulee olla suoritettu kevään haussa 31.7. ja syksyn haussa 31.12. mennessä.

Siirto-opiskelijaksi voi hakea aikaisintaan ensimmäisen lukuvuoden jälkeen.

Lue lisää tai ota yhteyttä Humakin hakijapalveluihin

Erillishaussa haettavat koulutukset alkavat tammikuussa 2021.

Hakemusten käsittelystä peritään 50 euron käsittelymaksu (asetus 1440/2014). Maksusta tulee liittää kuitti hakulomakkeen liitteeksi.

Lisätietoja hakemisesta löydät Humakin nettisivuilta

Hakukohteet löydät Opintopolusta. Täytä myös hakemus Opintopolussa.

Mikäli sinulla on kysyttävää hakemisesta tai hakukohteista, ota yhteyttä Humakin hakijapalveluihin: hakijapalvelut@humak.fi tai +358 29 451 9300 (ma-pe 9-11 & 13-15)