Humakin erillishaku 1.-15.11.2022 – hae tutkinto-opiskelijaksi aiemmin suorittamiesi korkeakouluopintojen perusteella

Kiikarit, joiden sisällä on silmät.

Avoimen AMK:n polku- ja väyläopiskelija – voit hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän erillishaussa

Jos polkuopintosi ovat lähes valmiit tai olet aiemmin suorittanut Humakin avoimessa AMK:ssa polkuopinnot, voit hakea erillishaussa tutkinto-opiskelijaksi. Paikkoja löytyy AMK- ja YAMK- hakukohteisiin. Voit hakea joko verkkototeutuksiin tai kampuksilla järjestettäviin toteutuksiin eri kaupunkeihin.

Avoimen väylän erillishaun hakukelpoisuuden antavien Humakin avoimen AMK:n opintojen tulee olla suoritettuna 31.12.2022 mennessä.

Löydät avoimen väylän erillishaun hakukohteemme Opintopolusta.

Lue lisää avoimen väylän erillishaun hakukelpoisuusvaatimuksista ja valintaperusteista.

Linkki: https://opintopolku.fi/konfo/fi/haku/Humak?hakutapa=hakutapa_02&order=desc&size=20&sort=score

Siirtohaku toisesta suomalaisesta korkeakoulusta Humakiin tai Humakin sisällä niin, että suoritettava tutkintonimike vaihtuu

Siirto edellyttää, että hakijalla on voimassa oleva opiskeluoikeus ja tutkinnon suorittaminen määräajassa on mahdollista. Hakijalla tulee olla riittävästi uuteen tutkintoon hyväksiluettavia opintoja (60 op/lukuvuosi).

Siirtohaussa voi hakea aikaisintaan ensimmäisen lukukauden jälkeen, jolloin opinnot siirtohaun hakukohteen tutkinto-opiskelijana voivat alkaa aikaisintaan ensimmäisen lukuvuoden jälkeen.

Löydät siirtohaun hakukohteemme Opintopolusta.

Lue lisää siirtohaun hakukelpoisuusvaatimuksista ja valintaperusteista.

 

Onko tutkintosi jäänyt kesken? Opiskelupaikkoja AMK tai ylempi AMK -tutkintoihin tutkinnon loppuunsaattajille

Jos sinulla on jäänyt Humakin koulutusaloilla kesken AMK tai ylempi AMK -tutkinto, voit hakea erillishaussa tutkinnon loppuunsaattajaksi. Voit hakea suorittamaan tutkintoa loppuun, jos AMK-tutkinnostasi puuttuu korkeintaan vuoden opintoja vastaava määrä, eli 60 opintopistettä. Ylempi AMK -tutkinnosta saa puuttua korkeintaan puolet sen laajuudesta.

Jos haluat hakea tutkinnon loppuunsaattajaksi, olethan yhteydessä Humakin hakijapalveluihin ennakkoon hakukelpoisuuden selvittämiseksi.

 

Lue lisää tai ota yhteyttä Humakin hakijapalveluihin

Erillishaussa haettavat koulutukset alkavat tammikuussa 2023.

Lisätietoja hakemisesta löydät Humakin nettisivuilta.

Mikäli sinulla on kysyttävää hakemisesta tai hakukohteista, ota yhteyttä Humakin hakijapalveluihin: hakijapalvelut@humak.fi tai +358 29 451 9300 (ma-to klo 13-15)