Etsitkö uutta virettä ja kipinää järjestötoimijuuteen?

Keltapohjainen avoin AMK yleisbanneri, jossa verkkokaupan osoite, graafinen lintu puhekuplalla.

Kehitimme näin poikkeuksellisena aikana uuden innostavan osaamispaketin järjestöammattilaisille sekä järjestötyöhön ja/tai yhteisöpedagogikoulutukseen suuntaaville avoimen ammattikorkeakoulun opintoina. Osaamispaketin opinnot ovat osa Yhteisöpedagogi (AMK) -tutkintoa, mutta suuntaamme kokonaisuutta sinun tai järjestönne osaamistarpeita kuullen.

Opintokokonaisuus sopii sinulle, joka haluat kehittyä järjestöammattilaisena, löytää uusia näkökulmia, vertaistoimia ja verkostoitua. Voit olla järjestössä työskentelevä, järjestötyöhön ja/tai yhteisöpedagogikoulutukseen hakeutuva. Voit tulla vahvistamaan omaa ammatillista osaamistasi, mutta yhtä lailla tämä osaamiskokonaisuus on suunnattu teille, jotka haluatte yhdessä löytää uutta virettä järjestönne toimintaan.

Kehity järjestöammattilaisena osaamiskokonaisuus:

Kolmiruutuinen kuva järjestötoiminnasta ja sen osa-aluista keltainen kehys.

Järjestötyön perusteet (3 op) + Toimijuuden edistäminen (5 op) + Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta (5 op) suoritetaan kokonaisuutena

Osaamiskokonaisuuteen on mahdollista ilmoittautua 15.2.2021 saakka. Ilmoittautuminen on mahdollista vain 13 op kokonaisuuteen, ei erillisille jaksoille. Tämä siksi, että jokainen osallistuja voi osallistua valmennettuun vertaisjakamiseen ja yhteiskehittelyyn kevään edetessä.

Kehity järjestötyön ammattilaisena -osaamiskokonaisuus toteutetaan erilliset opintojaksot yhdistävänä prosessina. Kokonaisuuteen kuuluvat opinnot vastaavat Yhteisöpedagogi (AMK) -tutkinnon osaamistavoitteita.

Kokonaisuudessa lähdetään liikkeelle osallistujien tai järjestön kehittymistarpeista. Tavoitteenamme on yhdessä vahvistaa järjestötyön tietoperustaa sekä ymmärrystä osallisuuden, toimijuuden ja hyvinvoinnin edistämisen tekijöistä ja mahdollisuuksista järjestötyön ammattilaisena. Prosessi kiinnittyy tutkimus-, kehittämis- ja innovaatio-osaamisen tavoitteisiin konkreettisella tavalla siten, että vertaistyöskentelyn aikana osallistujat saavat kokemusta ketterästä, luovasta ja dialogisesta yhteiskehittelystä.

Työskentely perustuu erityisesti nyt etäaikana kaivattuun yhteisölliseen jakamiseen ja oppimiseen. Vertaistyöskentelyn lomassa keskitytään opintojaksojen tavoitteiden saavuttamista ja yhteistä työskentelyä palveleviin yksilötehtäviin, kuitenkin niin, että voit hyvin suorittaa kokonaisuuden oman työsi ohella ja sitä tukien.

Opinnot alkavat työskentelyyn orientoivalla ennakkotehtävällä helmikuussa (tehtävä lähetetään ilmoittautuneille) ja jatkuvat 3.6.2021 saakka. Prosessin aikana työskennellään verkossa ja käynnistetään käytännön kehittämistehtäviä.

Kaikille yhteiset webinaariajat ovat:

  • Aloituswebinaari ti 2.3. klo 9.30-12.00
  • TKI-osaaminen ja vertaisryhmien tilannekatsaus ti 9.3. klo 14.30 – 16.00
  • Toimijuuden edistäminen ja vertaisryhmien tilannekatsaus ti 30.3.2020 klo 14.30 – 16.00
  • Päätöswebinaari to 3.6.2020 klo 9.30 – 12.00

Tämän lisäksi vertaisryhmät saavat valmennusta työskentelyynsä.

Paikat (max 35) täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä

Hinnat:

Kokonaisuuden hinta on 195 euroa. Opintokokonaisuuden maksu suoritetaan verkkokaupassamme ilmoittautumisen yhteydessä.

Humak myöntää eläkeläisille, Humakin alumneille 50 % alennuksen.  Humak tarjoaa myös 24.5.2021 asti työttömille ja kokoaikaisesti lomautetuille avoimen AMK:n opinnot maksutta.

Katso lisätiedot https://www.humak.fi/avoin-amk/ilmoittautuminen-avoimeen/.

Tiedustelut:

Järjestötyön yliopettaja Tarja Nyman, p. 0400 349 257, tarja.nyman(at)humak.fi vastaa tiedusteluihin pe 29.1. klo 10.00-11.00 ja pe 12.2. klo 10.00-11.00.

Uutinen julkaistu alunperin 26.1.2021. Muokattu alaotsikkoa.

2021-02-10 08:32:22