Yhdestä paikasta löytyvät kaikki koulutustiedot

Useimpiin Humakin koulutuksiin liittyy joko etukäteistehtävä tai esitietolomake. Etukäteistehtävien palautusajat ovat huhti-toukokuussa. Esitietolomakkeet täytetään ennakkoon ja tuodaan valintakokeisiin (Yhteisöpedagogi AMK). Valintakoekutsut lähtevät 12.5. jälkeen ja ensimmäiset monimuotokoulutuksen valintakokeet pidetään toukokuun lopulla (monimuotokoulutukset).

Etukäteistehtävien aikataulu:

Niiden, jotka hakivat Tulkki (AMK) -opintoihin päivätoteutukseen, tulee palauttaa etukäteistehtävä sähköisesti viimeistään 30.4.2015 kello 15.00 mennessä.
Lataa etukäteistehtävä ja ohjeet täältä: https://www.humak.fi/opiskelijaksi/tulkki/etukateistehtavat/

Jos hait Tulkki (AMK) –monimuotototeutukseen, sinun tulee palauttaa etukäteistehtävä sähköisesti viimeistään 18.5.2015 klo 15.00 mennessä. Lataa etukäteistehtävä täältä: http://www.lyyti.in/tulkkimonimuotopofo

Kulttuurituottaja (AMK) -monimuotototeutukseen hakeneiden tulee palauttaa etukäteistehtävä sähköisesti viimeistään 19.5.2015 klo 15.00 mennessä. Lataa etukäteistehtävä täältä: https://www.humak.fi/opiskelijaksi/kulttuurituottaja/etukateis-ja-ennakkotehtavat/

Kulttuurituottaja (AMK) päivätoteutukseen hakeneiden tulee palauttaa etukäteistehtävä sähköisesti viimeistään 25.5.2015 klo 15.00 mennessä. Lataa etukäteistehtävä täältä: https://www.humak.fi/opiskelijaksi/kulttuurituottaja/etukateis-ja-ennakkotehtavat/

Kutsut valintakokeisiin lähtevät 12.5.2015 jälkeen

Kaikki hakukelpoiset kutsutaan valintakokeisiin – poikkeuksena ovat päivätoteutuksen tulkkikoulutus ja yhteisöpedagogi (ylempi AMK) -koulutus, johon hakevien tulee tehdä ennakko-/etukäteistehtävä.

Toivomme Humakin valintakokeisiin kutsuttujen vahvistavan saapumisensa ilmoittautumislomakkeilla (ei koske tulkkikoulutusta):

 • järjestö- ja nuorisotyö, yhteisöpedagogi
 • kulttuurituotanto

Huom! Mikäli olet jostain syystä saanut enemmän kuin yhden valintakoekutsun samaan valintakoeryhmään kuuluvaan koulutukseen, sinun tulisi ilmoittautua sen kampuksen valintakokeeseen, joka on ollut kyseisen hakukohteen hakutoiveistasi ensisijaisin. Tarvittaessa valintakoekampuksesi voi valita myös muun kuin ensisijaisen kampuksen, esim. päällekkäisten kokeiden takia.

Päivä- ja monimuotototeutuksilla on eri valintakokeet

Jos olet hakenut useampaan Humakin saman koulutuksen kohteeseen, sinut kutsutaan valintakokeeseen kyseisen koulutuksen ensisijaiseen hakukohteeseen.

Valintakoepäivät

Kulttuurituottaja (AMK) monimuotototeutus:

 • Kauniainen ti 26.5. ja ke 27.5.
 • Kuopio ke 27.5.

Kulttuurituottaja (AMK) päivätoteutus:

 • Kauniainen ti 2.6. ja ke 3.6.
 • Turku ti 2.6.

Tulkki (AMK) päivätoteutus

 • Kuopion kampus ja Helsingin TKI-keskus ajalla 2.-4.6.2015
  Valintakoe on hakijalle yksipäiväinen.

Yhteisöpedagogi (AMK) päivätoteutus

 • Jyväskylä 3.6.2015
 • Kuopio 4.6.2015
 • Nurmijärvi ja Turku ajalla 3.-4.6.2015
  Valintakoe on hakijalle yksipäiväinen.

Yhteisöpedagogi (AMK) monimuotototeutus

 • Nurmijärvi 27.-28.5.2015
 • Turku 25.-26.5.2015
  Valintakoe on hakijalle yksipäiväinen.

Valintakokeisiin saattaa liittyä etukäteen luettavaa aineistoa tai etukäteistehtäviä. Esimerkiksi kulttuurituottaja (AMK) -toteutuksissa on kirja ja yhteisöpedagogin valintakokeisiin tulee tuoda valmiiksi täytetty esitietolomake. Jotkut koulutukset pyytävät tuomaan valintakokeisiin todistuskopioita tai tallentamaan niitä Humakin sähköiseen palautusjärjestelmään.

Lisätietoja valintakokeista:

https://www.humak.fi/opiskelijaksi/kulttuurituottaja/valintakoe/

https://www.humak.fi/opiskelijaksi/tulkki/valintakoe/

https://www.humak.fi/opiskelijaksi/yhteisopedagogi/valintakoe/