Humanistinen ammattikorkeakoulu (Humak) järjesti yhteishaun aikana kampanjan, jossa kaikki Facebookissa julkaisuistamme tykänneet tai Instagramissa #vainhumakelämää -kuvia postanneet/tykänneet osallistuivat arvontaan, jonka palkintoina oli kolmen päivän lippuja kesän festareille.

Tykkäyksiä tuli satoja ja satoja ja yksittäisiä julkaisuja nähtiin kymmeniä tuhansia kertoja. Kiitokseksi ihmisten tykkäysinnosta sekä siitä, että Humak oli jälleen kerran kiinnostava opiskelupaikka monelle yhteishakuun osallistuneelle, lisäsimme arvontaan vielä yhden ylimääräisen palkinnon eli lipun Provinssirockiin. Lisäksi arvoimme viisi kahden lipun pakettia Finnkinon elokuvateattereihin.

Voittajat

  • Flowfestival-lippu: Satu Vesterinen
  • Ruisrock-lippu: Emma Järvinen
  • Provissirock-lippu: Elisa Hatanpää
  • Finnkinon liput voittivat: Aino Maaria, Roope Pokki, Ville Laatikainen, käyttäjä @maijaste (Instagram) ja Ulla Taponen

Voittajia pyydetään ilmoittamaan yhteystietonsa viestinta@humak.fi -osoitteeseen viikon kuluessa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta tai hän ei ilmoittaudu viikon kuluttua tulosten julkistamisesta, palkinto arvotaan uudestaan muiden osallistujien kesken. Viestiin toivomme ruutukaappauksen voittajan Facebook -profiilista (tai instagram, mikäli se on ilmoitettu nimen yhteydessä)

Onnea voittaneille, kiitokset kaikille osallistuneille.