Bachelor adventure and outdoor education

Haitko opiskelemaan yhteisöpedagogiksi, muttet tullut valituksi? Oletko edelleen opiskelupaikkaa vailla? Yhteisöpedagogiksi voi opiskella myös englanniksi. Euroopan suurimpana järjestö- ja nuorisotyöalan kouluttajana Humak tarjoaa mahdollisuuden hakea erillishaussa (2.7.2018 kello 08:00 – 16.7.2018 kello 15:00) Bachelor of Adventure and Outdoor Education -koulutukseen.

Kyse on yhteisöpedagogi (AMK) -tutkintoon johtavasta koulutuksesta, jossa opit samoja ohjaamisen ja ryhmäyttämisen taitoja kuin suomenkielisessä yhteisöpedagogikoulutuksessa. Tämän lisäksi opit bonuksena erilaisia lajitaitoja kuten erämaavaellusta, kiipeilyä ja melontaa. Hakeaksesi sinun ei tarvitse olla super-ulkoilmaihminen tai extreme-lajien harrastaja vaan kiinnostus uusia lajeja ja ulkoilmaelämää kohtaan riittää. Suurin osa opiskelusta tapahtuu kuitenkin perinteiseen tapaan Nurmijärven kampuksella.

Voit tutustua koulutukseen ja tutkintoon osoitteessa: https://www.humak.fi/en/bachelor-of-humanities-adventure-and-outdoor-education

Hakemus jätetään Studyinfon (Opintopolku.fi) kautta ja siihen liityy ennakkotehtävä ja soveltuvuushaastattelu

Haku koulutukseen alkaa maanantaina 2.7. kello 8 ja hakemus on jätettävä viimeistään 16.7. kello 15 mennessä. Hakuun kuuluu ennakkotehtävä (pretask/motivation letter) sekä soveltuvuushaastattelu (aptitude interview).

Ennakkotehtävä tulee palauttaa viimeistään 30.7. kello 23:00 mennessä koulutuksen verkkosivuille ja Studyinfoon linkatulla e-lomakkeella. Ennakkotehtävän hyväksyttävästi suorittaneet kutsutaan viimeistään 8. elokuuta haastatteluun.

Haastattelut järjestetään digitaalisesti 14.8. eli sinun ei tarvitse matkustaa paikan päälle. Haastattelukutsussa ilmoitetaan haastateltaville oma yksilöllinen kellonaikansa.

Hakuprosessi on kuvattu tutkinnon verkkosivuilla Eligibility and Application -alasivulla, sieltä löytyy Application + Admission -kohdat:
https://www.humak.fi/en/bachelor-of-humanities-adventure-and-outdoor-education/application/

Tietoa opinnoista

Tutkintojen opintoaika on 3,5 vuotta (210 op), mutta ne on mahdollista suorittaa kolmessa vuodessa, koska kesälukukaudet ovat aktiivisesti käytössä. Mikäli opiskelijalla on aikaisempien opintojen tai kokemuksen perusteella hyväksiluettavaa, opinnot voivat lyhentyä tästäkin. Opinnot ovat ilmaisia Suomen ja EU/ETA-maiden kansalaisille. Tarkemmat tiedot lukukausimaksuista ja opinstoihin liittyvistä matkustus- ja välinemaksuista löydät opintojen verkkosivuilta.

Työelämässä toteutettavat harjoittelut ja yhteistyöprojektit työelämätoimijoiden kanssa ovat kiinteä osa opiskelijoiden yhteisö- ja seikkailupedagogisen osaamisen kehittämistä

Koulutuksen verkkosivuilta Study contents -alalehdeltä löytyy opintojen sisältöjen ja rakenteen kuvaus. Löydät sieltä linkin myös opetussuunnitelmaan.
https://www.humak.fi/en/bachelor-of-humanities-adventure-and-outdoor-education/study-contents/

Mikäli olet kiinnostunut tietämään enemmän koulutuksen oppimisympäristöistä, Learning environments -sivulla on kuvattu oppimisympäristöjä, teknisiä lajitaitoja ja pätevyyksiä, joita opiskelijan on mahdollista hankkia, sekä infottu ensimmäisen lukuvuoden opiskelupaikoista ja aikatauluista (Nurmijärvi, Lappi). https://www.humak.fi/en/bachelor-of-humanities-adventure-and-outdoor-education/learning-environments/

Tammisaaren kansallispuisto

Seikkailukasvatus ammattina?

Humakin järjestämät suomenkieliset avoimen ammattikorkeakoulun seikkailukasvatuskokonaisuudet ovat jo vuosia olleet suosituimpia avoimen opintojamme. Elämys- ja matkailualan ammattilaiset, lajiharrastajat ja erityisesti kasvatusalalla toimivat hakevat koulutuksesta taitoja, joita korkeakoulutasoisina opintoina tarjoaa ainoastaan Humak Suomessa.

Tutkinto tuottaa laaja-alaista osaamista erilaisiin työtehtäviin. Opinnot valmistavat yhteisöpedagogin ammattialalla ja seikkailukasvatuksessa tarvittaviin taitoihin. Opiskelijat omaksuvat ehkäisevän työn ja hyvinvoinnin edistämisen keskeiset periaatteet ja käytännöt sekä perehtyvät yhteisöllisen ja yhteiskunnallisen toiminnan eri muotoihin.

Englanninkielisestä tutkinnosta valmistuneet voivat työllistyä nuoriso- ja järjestötyöhön, koulutussektorille, kasvatus- ja ohjaamisammattehin sekä luonto- ja elämysyrittäjyysaloille. Lisäksi  englanninkielinen tutkinto mahdollistaa työskentelemisen kansainvälisessä toimintaympäristössä. Koulutus mahdollistaa opiskelijoiden sijoittumisen Suomeen kv-tehtäviin ja toisaalta työskentelemiseen Suomen ulkopuolella.

Alla olevaa kuvaa klikkaamalla pääset koulutuksen sivuille Studyinfoon

Apply to the bachelor programme