Haemme opintopsykologia

Haemme opintopsykologia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.5.2021-30.6.2022. Tehtävän sijoituspaikkana on ensisijaisesti Humakin Helsingin toimipiste. Työpiste voi sijaita myös muissa Humakin toimipisteissä.

Humanistinen ammattikorkeakoulu, Humak, on valtakunnallisesti toimiva ammattikorkeakoulu ja noin 1700 opiskelijan ja 140 työntekijän dynaaminen asiantuntijayhteisö. Olemme profiloituneet nuoriso- ja järjestötyöhön, seikkailukasvatukseen, työyhteisöjen kehittämiseen, tuotanto- ja projektiosaamiseen, luovien alojen yrittäjyyteen sekä viitottujen kielten tulkkaukseen ja kommunikaatioasiantuntijuuteen. Humakin alueyksiköt ovat pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Kauniainen ja Nurmijärvi), Turussa, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Osa tutkinnoistamme toteutetaan kokonaisuudessaan verkossa.

Millaista työtä tarjoamme?

Opintopsykologi toimii oppimisen ja ohjauksen sekä mielen hyvinvoinnin asiantuntijana. Opintopsykologin tärkein tehtävä on tukea opiskelijoiden opintojen etenemistä ja opiskelukykyä. Konkreettisia työtehtäviä ovat esimerkiksi opiskelijoiden ohjaus, neuvonta ja tuki vastaanottotyönä (yksilötapaamiset livenä ja verkossa) ja erilaisten ryhmätoimintojen suunnittelu, toteutus ja arviointi yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Työtehtäviin kuuluu myös self-help ja verkkomateriaalien tuottaminen sekä tiivis yhteistyö opinto-ohjaajien kanssa.

Tehtävä on uusi ja valittavalla henkilöllä on mahdollisuus päästä vaikuttamaan toimintatapoihin. Opintopsykologi osallistuu opiskelijahyvinvointiryhmän toimintaan ja toimii tiiviissä yhteistyössä opinto-ohjaajien kanssa.

Piirretty puunoksa, jonka päällä on neljä lintua: yksi iso ja kolme pientä.

Toivomme sinulta kokemusta ja osaamista psykologin työstä nuorten ja/tai aikuisten kanssa sekä korkeakouluympäristön tuntemista. Katsomme eduksi verkkotyökalujen tuntemuksen sekä tavoitehakuisen ja suunnitelmallisen työskentelyotteen. Työssäsi tarvitset sujuvaa englanninkielen osaamista ja erinomaisia yhteistyö-, esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyviä itsensä johtamisen taitoja.

Tehtävän hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa ja laillistetun psykologin pätevyyttä.

Työsuhde

Työsuhteen ehdoissa noudatetaan Yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Työ alkaa 3.5.2021 tai sopimuksen mukaan

Hae tehtävää:

Hae tehtävään sähköisellä lomakkeella tämän linkin kautta.

Tehtävää tulee hakea viimeistään tiistaina 23.3.2021.

Lisätietoja:

Tehtävästä antaa lisätietoja opiskelijapalveluiden päällikkö Noora Ahti torstaina 11.3.2021 kello 08 – 09 sekä torstaina 18.3.2021 klo 8 – 9. Puhelin 0400 349 225 tai noora.ahti(at)humak.fi.