Hakijan päivä 5.11. verkossa – Humakin koulutukset esittäytyvät kello 9-11.30

Valkoinen pilkullinen lintu lentää oikealle.

Hakijan päivä -tapahtumassa 5.11.2021 esitellään Humakin koulutukset ja Turun alueen korkeakoulutarjonta. Hakijapalvelut kertoo myös Humakiin hakemisesta ja tulevista hakuajoista. Luvassa on koulutuksen edustajan ja opiskelijan yhteishaastattelu. Hakijan päivä suunnattu ensisijaisesti lukioiden ja ammattikoulujen kolmannen vuosikurssin opiskelijoille. 

Hakijan päivässä pääset tutustumaan Turussa toimiviin korkeakouluihin. Humakin Turun kampus sijaitsee Harjattulassa ja kampuksella tarjotaan kulttuurituottaja (AMK) ja yhteisöpedagogi (AMK) -opintoja sekä avoimen AMKin opetusta. Tapahtumassa kerrotaan myös Tulkki (AMK) opinnoissa, joita Humak tarjoaa Helsingissä ja Kuopiossa.
Hakijan päivä 5.11.2021

Ohjelma

Humakin ohjelmaosuus:

09.00 – 09.40 Yhteisöpedagogi (AMK)

10.00 – 10.30 Kulttuurituottaja (AMK)

11.00 – 11.30 Tulkki (AMK)

Osallistuminen tapahtumaan Zoomissa

Tapahtumalinkki (Zoom):

Linkki esittelyihin: https://humak.zoom.us/j/65410759818

Ohjeet Zoomin käyttöön:

Liity Zoom-webinaariin klikkaamalla yllä olevaa linkkiä. Zoom ohjeistaa sinut eteenpäin. Jos käytät älypuhelinta tai tablettia, linkki ei toimi ilman sovellusta.

Voit ladata Zoomin ilmaisversion käyttöön osoitteesta: https://zoom.us tai vaihtoehtoisesti ladata sovelluksen älypuhelimeesi / -laitteeseen App Storesta tai Google Playsta.

Ohjeet kokoukseen liittymiseen ja tietoja järjestelmävaatimuksista löydät osoitteesta: https://support.zoom.us/hc/en-us/articles/201362193-Joining-a-Meeting

Esitykset tallennetaan ja tullaan myöhemmin julkaisemaan YouTubessa. Voit liittyä kokoukseen nimimerkillä.

Lisätietoja tapahtumasta

Lue lisätietoa tapahtumasta (avautuu ulkoisille sivuille). Tapahtuma on ilmainen. Hakijan päivään ei tarvitse ilmoittautua.