Hakijan päivän esittelyt saatavana myöhemmin tallenteena

Humakin Hakijan päivä pidettiin perjantaina 6.11. verkossa. Koostamme ohjelmasta tallennevideot ja voit palata koulutusesittelyihin myöhemmin. Tavoitat meidät digitaalisesti myös Studia20202 -digialustalla marraskuun viimeisellä viikolla sekä hakijapalvelut@humak.fi:stä jokaisena arkipäivänä.

Pohditko korkeakouluun hakemista keväällä 2021? Perjantaina 6.11. Turun alueen korkeakoulut esittelevivät koulutuksiaan Hakijan päivässä. Tallenne tapahtumista julkaistaan youtube-kanavallamme ja tällä sivulla myöhemmin.

Koulutusesittelyn aikataulun.

9.30-10.00 Kulttuurituottaja (AMK)

10.15-10.45 Tulkki (AMK)

11.00-11.20 Bachelor’s Degree in Adventure and Outdoor Education (Community Educator)

11.30-12.00 Yhteisöpedagogi (AMK)

Puolen tunnin esittelyn aikana tulet kuulemaan yleisesittelyn lisäksi mietteitä opinnoista niin opettajilta kuin opiskelijoilta. Voit myös osallistua keskusteluun chatissa.

Tapahtuma on avoin kaikille. Humak kouluttaa osaajia myös muilla paikkakunnilla, joten tapahtumaan kannattaa osallistua, jos pohdit Humakiin hakemista myös muualle Suomeen.

Humak mukana myös verkossa järjestettävillä Studia-messuilla

Suositut Studia-messut järjestetään 25.-26.11.2020 osallistujille maksutta verkossa. Humak on tapahtumassa mukana – lisätietoja tapahtumasta julkaistaan myöhemmin verkkosivuillamme.

Lisää tapahtumasta voit lukea messujen verkkosivuilta.